![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблеми с моя компютър, получаващи данни от моя телефон и камера. Всеки път, когато се свързват един от тези инсталационния помощник ми казва "Възникна грешка по време на монтаж на устройството. Данните са невалидни". Имам също така просто си купи USB четец на карти да се опитам да обикалям този проблем и същото нещо се е случило. Компютърът е стар (10 години) Мрежести и аз предполагам, ъпгрейд ще е отговорът, но аз съм просто не е в състояние в този момент да бъде в състояние да направят това. Аз все още съм много добър, със специална терминология на компютри така че ако някой има желание да помогне МОЛЯ да го прости. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз си с оглед на възрастта на вашия компютър, вие вероятно използвате Windows 98.
За съжаление W98 изисква драйвери за различни USB устройства, като има предвид, че XP и Vista не. Ако се купуват модерни карта читатели и телефони, те вероятно няма да дойде с W98 шофьори, което е вероятно, поради които сте потегля проблеми. Можете да търсите в уебсайта на производителя за водачите, но е твърде възможно, ако те са нови устройства, които не са написани и обичай съществува. Да не сте в състояние да използва всички USB устройства на компютъра? Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че трябваше да спомена, че съм обновен до XP преди време. |
|
| |||
| |||
| Да не сте в състояние да използва всички USB устройства на компютъра? |
|
| |||
| |||
| Да използвам мрежа широколентов адаптер принтер и скенер. Всичко започна, когато си плаща за софтуера за сигурност AVG изтекъл, но записи останаха в Device Manager списък. (И сега използват F Secure), който засяга моята интернет връзка. Направих система възстановяването изтеглили Revo Unistaller и не цялостно почистване на AVG. Това работи и аз бях в състояние да използвате мрежовия адаптер, но отново телефона и камерата няма да се свържете. компютъра признава и имената им, но няма да се инсталира. |
|
| |||
| |||
| Другият е да разгледа тук е USB1 и USB2. Това е много вероятно, че вашите 10 години стар компютър само ще подкрепят USB1. Много от новите устройства могат да изискват USB2. Въпреки, че някои устройства ще работят по USB1, не всички воля и това може да ти бъде проблем. За съжаление, това е хардуерен проблем и не можете да преобразуването на USB1 контролер на USB2 контролер. Можете да добавите USB2 PCI карта, която може да реши нещата, но на 10 години стар компютър, наистина ли искате да хвърли повече пари в него? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Media Player 11 свикнал играят медийни файлове | jasah | Мултимедия & Codecs | 2 | 4 юни 2009 09:06 |
| Това престъпление ли е? Достъп до някого elses Hotmail | YRTNEG | Изключено Тема Дискусия | 4 | 26 април 2009 13:14 |
| Достъп до Vista, без парола | MJM | Windows операционни системи | 18 | 29 Авг 2008 03:18 |
| Аз бях блокирал моята Mp3 removeable медиите! | lizzyR | Дискове & сменяемите носители | 1 | 11 Jan 2008 07:08 |
| I'Ve блокиран ми Mp3 removeable медии нещица | lizzyR | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 6 януари 2008 04:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |