menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Problémy Přístup Removeable Media Zařízení

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 12:42
Nový člen skupiny

Default Problémy Přístup Removeable Media Zařízení

Mám problémy se svým počítačem přijímá data z telefonu a fotoaparátu. Kdykoliv jsem připojení obou těchto instalačního průvodce vypráví mi "došlo k chybě při instalaci zařízení. Údajů je neplatný." Také jsem právě koupil USB čtečku karet, aby se pokusila obejít tento problém a to samé se stalo.
Počítač je stará (10 let) z pletiva a myslím upgrade by se odpovědět, ale já jsem prostě není v pozici, v tomto okamžiku, aby byl schopen to udělat.
Jsem stále velmi ignorantská s technické počítačů takže pokud je někdo ochoten pomoci Mějte to jednoduché.
Old 11. června 2009, 15:53
Dárce Skupina

Já si vzhledem k věku vašeho PC, budete pravděpodobně používáte Windows 98.
Bohužel W98 vyžaduje ovladače pro různá USB zařízení, vzhledem k tomu, že XP a Vista nejsou.

Pokud jste nákup moderních čtečku karet a telefonů, bude pravděpodobně nepřijde s W98 řidičů, což je pravděpodobně důvod, proč jste zasahující problémy.

Dalo by se podívat na internetové stránky výrobce pro řidiče, ale je to docela možné, jsou-li nové zařízení, které nebyly písemné a zvyklý existovat.

Jste schopni používat žádné zařízení USB na PC?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11. června 2009, 17:02
Nový člen skupiny

Je mi líto Měl jsem se zmínil, že jsem upgradovat na XP před nějakým časem.
Old 11. června 2009, 17:04
Dárce Skupina

Jste schopni používat žádné zařízení USB na PC?
Old 13. června 2009, 10:19
Nový člen skupiny

Ano, mám používat sítě širokopásmového připojení adaptéru tiskárny a skeneru. To všechno začalo, když mé zaplatil za bezpečnostní software AVG skončila, ale záznamy zůstaly v seznamu Správce zařízení. (I nyní používají F Secure), které ovlivnily mé připojení k internetu. Udělal jsem obnovení systému, stáhli zrušení Unistaller a to důkladné vyčištění jakýchkoli AVG. Tato pracoval a byl jsem schopen použít síťový adaptér, ale zase telefon a fotoaparát nebude připojit. počítače uznává a jména, ale nelze nainstalovat.
Old 13. června 2009, 10:36
Dárce Skupina

Ostatní, co zde je, aby zvážila USB1 a USB2.
Je velmi pravděpodobné, že se vaše 10 let stará PC bude podporovat pouze USB1.
Mnoho nových zařízení mohou požadovat USB2. Přestože některá zařízení bude pracovat na USB1, ne všechny se a může to být váš problém.

Bohužel to je hardwarový problém a nemůžete převést USB1 Controller na USB2 Controller. Mohli byste přidat USB2 PCI karta, která může vyřešit věci, ale o 10 let starý PC, máte opravdu chcete hodit víc peněz na to?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů jasah Multimedia & Kodeky 2 4. června 2009 09:06
Je to zločin? Přístup k někomu elses Hotmail YRTNEG Vypnout Téma diskuze 4 26 dubna 2009 13:14
Přístup Vista bez hesla MJM Operační systémy Windows 18 29. srpna 2008 03:18
Jsem zablokován můj mp3 removeable média! lizzyR Drives & Removable Media 1 11. ledna 2008 07:08
I'Ve blokován moje mp3 removeable média thingy lizzyR Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 6. ledna 2008 04:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.