![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problémy se svým počítačem přijímá data z telefonu a fotoaparátu. Kdykoliv jsem připojení obou těchto instalačního průvodce vypráví mi "došlo k chybě při instalaci zařízení. Údajů je neplatný." Také jsem právě koupil USB čtečku karet, aby se pokusila obejít tento problém a to samé se stalo. Počítač je stará (10 let) z pletiva a myslím upgrade by se odpovědět, ale já jsem prostě není v pozici, v tomto okamžiku, aby byl schopen to udělat. Jsem stále velmi ignorantská s technické počítačů takže pokud je někdo ochoten pomoci Mějte to jednoduché. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já si vzhledem k věku vašeho PC, budete pravděpodobně používáte Windows 98.
Bohužel W98 vyžaduje ovladače pro různá USB zařízení, vzhledem k tomu, že XP a Vista nejsou. Pokud jste nákup moderních čtečku karet a telefonů, bude pravděpodobně nepřijde s W98 řidičů, což je pravděpodobně důvod, proč jste zasahující problémy. Dalo by se podívat na internetové stránky výrobce pro řidiče, ale je to docela možné, jsou-li nové zařízení, které nebyly písemné a zvyklý existovat. Jste schopni používat žádné zařízení USB na PC? Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Je mi líto Měl jsem se zmínil, že jsem upgradovat na XP před nějakým časem. |
|
| |||
| |||
| Jste schopni používat žádné zařízení USB na PC? |
|
| |||
| |||
| Ano, mám používat sítě širokopásmového připojení adaptéru tiskárny a skeneru. To všechno začalo, když mé zaplatil za bezpečnostní software AVG skončila, ale záznamy zůstaly v seznamu Správce zařízení. (I nyní používají F Secure), které ovlivnily mé připojení k internetu. Udělal jsem obnovení systému, stáhli zrušení Unistaller a to důkladné vyčištění jakýchkoli AVG. Tato pracoval a byl jsem schopen použít síťový adaptér, ale zase telefon a fotoaparát nebude připojit. počítače uznává a jména, ale nelze nainstalovat. |
|
| |||
| |||
| Ostatní, co zde je, aby zvážila USB1 a USB2. Je velmi pravděpodobné, že se vaše 10 let stará PC bude podporovat pouze USB1. Mnoho nových zařízení mohou požadovat USB2. Přestože některá zařízení bude pracovat na USB1, ne všechny se a může to být váš problém. Bohužel to je hardwarový problém a nemůžete převést USB1 Controller na USB2 Controller. Mohli byste přidat USB2 PCI karta, která může vyřešit věci, ale o 10 let starý PC, máte opravdu chcete hodit víc peněz na to? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| Je to zločin? Přístup k někomu elses Hotmail | YRTNEG | Vypnout Téma diskuze | 4 | 26 dubna 2009 13:14 |
| Přístup Vista bez hesla | MJM | Operační systémy Windows | 18 | 29. srpna 2008 03:18 |
| Jsem zablokován můj mp3 removeable média! | lizzyR | Drives & Removable Media | 1 | 11. ledna 2008 07:08 |
| I'Ve blokován moje mp3 removeable média thingy | lizzyR | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 6. ledna 2008 04:46 |
| Thread Nástroje | |
| |