![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω προβλήματα με τον υπολογιστή μου λαμβάνει δεδομένα από το τηλέφωνό μου και την κάμερα. Όποτε να συνδέσω ένα από αυτά ο οδηγός εγκατάστασης μου λέει "ένα σφάλμα συνέβη κατά την εγκατάσταση της συσκευής. Τα στοιχεία είναι άκυρο". Έχω, επίσης, μόλις αγόρασα ένα USB ανάγνωσης καρτών και να προσπαθήσουν να παρακάμψουν το πρόβλημα αυτό και το ίδιο πράγμα συνέβη. Ο υπολογιστής είναι ένα παλιό (10 ετών) και των ματιών Μάλλον αναβάθμιση θα είναι η απάντηση, αλλά απλώς δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να είναι σε θέση να το κάνουμε αυτό. Είμαι πολύ άσχετος με τα τεχνικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ώστε αν κάποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει PLEASE κρατήσουμε απλό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαντάζομαι λόγω της ηλικίας του υπολογιστή σας, είστε κατά πάσα πιθανότητα με τη χρήση των Windows 98.
Δυστυχώς W98 απαιτεί οδηγούς για διάφορες συσκευές USB, ενώ XP και Vista δεν το κάνουν. Εάν αγοράζετε σύγχρονη Card Readers και τηλέφωνα, αυτές δεν θα έρθει με W98 οδηγών, που είναι πιθανώς ο λόγος που σας χτυπούν προβλήματα. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή για τους οδηγούς, αλλά είναι πολύ δυνατή και αν είναι νέες συσκευές, δεν υπάρχουν γραπτές και συνηθίζει. Είστε σε θέση να χρησιμοποιεί κάθε συσκευές USB στον υπολογιστή; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι που θα πρέπει να αναφερθεί ότι θα αναβαθμιστεί σε XP πριν από λίγο καιρό. |
|
| |||
| |||
| Είστε σε θέση να χρησιμοποιεί κάθε συσκευές USB στον υπολογιστή; |
|
| |||
| |||
| Ναι για να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμογέα δικτύου ευρυζωνικής έναν εκτυπωτή και ένα σαρωτή. Όλα άρχισαν όταν μου που καταβάλλεται για την ασφάλεια του λογισμικού AVG έληξε αλλά εγγραφές παρέμειναν στη συσκευή διαχειριστή λίστα. (I πλέον ασφαλή χρήση F) που επηρέασε τη δική μου σύνδεση στο internet. Έκανα επαναφορά του συστήματος, τηλεφορτωθούν Revo Unistaller και έκανε μια λεπτομερή καθαρισμό κάθε AVG. Αυτό λειτούργησε και ήμουν σε θέση να χρησιμοποιεί τον προσαρμογέα δικτύου, αλλά και πάλι το τηλέφωνο και την κάμερα δεν θα συνδέσει. ο υπολογιστής αναγνωρίζει και τα ονόματα τους, αλλά δεν θα εγκαταστήσετε. |
|
| |||
| |||
| Το άλλο πράγμα που πρέπει να εξεταστεί εδώ είναι USB1 και USB2. Είναι πολύ πιθανό ότι το 10 ετών PC θα υποστηρίξει μόνο USB1. Πολλές νέες συσκευές μπορούν να απαιτούν USB2. Αν και μερικές συσκευές θα εργαστεί για USB1, δεν είναι όλα και θα μπορεί να είναι αυτό το θέμα σας. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα θέμα το υλικό και δεν μπορείτε να μετατρέψετε μια USB1 ελεγκτή σε ελεγκτή USB2. Μπορείτε να προσθέσετε ένα USB2 PCI Card, η οποία μπορεί να επιλύσει τα πράγματα, αλλά σε έναν υπολογιστή 10 ετών, κάνουν πραγματικά θέλετε να ρίξει περισσότερα χρήματα σε αυτό; |