![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problema sa mojim računalo prima podatke iz mog telefona i kamere. Kad god sam spojiti bilo koji od ovih čarobnjak za instalaciju reći mene ", pojavila se pogreška tijekom instalacije uređaja. Podataka nije ispravan". Također sam upravo kupio USB čitač kartica pokušati prevariti taj problem i ista stvar se dogodilo. Računalo je stara (10 godina) i mrežaste mislim nadogradnju će biti odgovor, ali ja sam jednostavno nije u poziciji u ovom trenutku biti u mogućnosti to učiniti. Ja sam još uvijek vrlo ignorantski s tehnikalije računala pa ako bilo tko je spreman pomoći molimo imajte ga jednostavno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA zamisliti s obzirom na dob Vašeg računala, od vas će se vjerojatno koristite Windows 98.
Nažalost W98 zahtijeva drivera za razne USB uređaja, dok je XP i Vista ne. Ako kupujete moderne Card Readers i telefona, te će se vjerojatno ne dolaze sa W98 vozača, što je vjerojatno razlog zašto ste udaranje probleme. Mogli biste pogledati na web stranici proizvođača za vozače, ali je sasvim moguce, ako su novi uređaji, nisu pisane i navika postoji. Jeste li u mogućnosti koristiti bilo koju USB uređaja na PC? My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Nažalost JA trebaju imati spominje da sam XP nadograditi na neko vrijeme prije. |
|
| |||
| |||
| Jeste li u mogućnosti koristiti bilo koju USB uređaja na PC? |
|
| |||
| |||
| Da li koristiti mreže širokopojasni adapter pisač i skener. Ovo sve počelo kada je moja plaća za AVG sigurnosni softver istekla ali unose ostao u Device Manager liste. (I sada koristite F Secure) koji je utjecao moj internet. Nisam sustav vraćanju preuzeli Revo Unistaller i učini temeljita pospremiti bilo AVG. To je radio i sam bio u mogućnosti koristiti mrežni prilagodnik ali opet telefon i kamera neće povezati. računalo prepoznaje i imena, ali ih neće instalirati. |
|
| |||
| |||
| Drugi stvar ovdje je da razmotri USB1 i USB2. Vrlo je vjerojatno da vaš 10 godina stari računalo će se samo podršku USB1. Mnogi novi uređaji svibanj zahtijevaju USB2. Iako su neki uređaji će raditi na USB1, nisu svi će i ovaj svibanj biti vaš problem. Nažalost, to je hardverski problem i ne možete je pretvoriti u USB1 Controller USB2 kontroler. Mogli biste dodali USB2 PCI kartica, što svibanj riješiti stvari, ali na 10 godina starom PC, da li vi stvarno ištanje to baciti novac na sve to? |