kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Trouble Belépés kivehető Media Devices

Reply

Téma eszközök
Old Június 11 2009, 12:42
Új tag Csoport

Default Trouble Belépés kivehető Media Devices

Én miután problémákat a számítógépet befogadó adatokat a telefon és fényképezőgép. Amikor csak csatlakoztassa a fenti a telepítő varázsló azt mondja, "hiba történt a telepítés során a készülék. Az adat érvénytelen." Azt is most vettem egy USB Card Reader kell próbálnunk eljutni kerek ez a probléma, és ugyanaz a dolog történt.
A számítógép egy régi (10 éves) Hálószembőség és azt hiszem egy feljavít lenne a válasz, de én egyszerűen nem abban a helyzetben, ebben a pillanatban, hogy képes legyen erre.
Én még mindig nagyon tudatlanok a technikai számítógépek tehát ha valaki hajlandó segíteni Please keep it simple.
Old Június 11 2009, 15:53
Donor Group

Gondolom, tekintettel a kora a PC-t, akkor valószínűleg a Windows 98.
Sajnos W98 előírja a járművezetők különböző USB Devices, mivel XP és a Vista nem.

Ha vásárol modern Card Readers és telefonok, ezek valószínűleg nem fog jönni a W98 vezetők, ami valószínűleg miért hitting problémákat.

Azt is nézd meg a gyártó honlapján, a járművezetők, de ez elég lehet, ha ezek az új eszközök, ezek nem voltak írott és szokás létezik.

Ön tudja, hogy minden USB-eszközt a számítógéphez?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 11 2009, 17:02
Új tag Csoport

Sajnálom, hogy meg kellett volna említeni, hogy én frissített XP néhány évvel ezelőtt.
Old Június 11 2009, 17:04
Donor Group

Ön tudja, hogy minden USB-eszközt a számítógéphez?
Old Június 13 2009, 10:19
Új tag Csoport

Igen használom a szélessávú hálózati adaptert a nyomtató és a lapolvasó. Mindez kezdődött, amikor fizetni AVG biztonsági szoftverek lejárt, de a bejegyzések maradtak a Eszközkezelőt listán. (Most használja Secure F), amely érintette az én internet-kapcsolat. Én a rendszer-visszaállítás, letölthetõk Revo Unistaller és tettem egy alapos takarítás bármely AVG. Ez működött, és tudtam, hogy a hálózati adapter ismét, de a telefon és a kamera nem fog csatlakozni. A számítógép felismeri, és azok neveit, de nem telepíti.
Old Június 13 2009, 10:36
Donor Group

A másik dolog, hogy fontolja meg itt USB1 és USB2.
Ez nagyon valószínű, hogy a 10 éves PC csak USB1.
Sok új eszközök megkövetelhetik USB2. Bár egyes eszközök munka USB1, nem minden fog, és ez lehet a probléma.

Sajnos ez egy hardveres probléma, és nem tud átváltani a USB1 Controller egy USB2 Controller. Lehet hozzáadásához USB2 PCI kártya, amely megoldja a dolgokat, de a 10 éves PC, akarja dobni a pénzt rá?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat jasah Multimédia és kodekek 2 4. június 2009 09:06
Ez a bűncselekmény? Belépés valaki elses Hotmail YRTNEG Off Topic Discussion 4 26. április 2009 13:14
Belépés Vista nélkül jelszó MJM A Windows operációs rendszerek 18 29. augusztus 2008 03:18
Én blokkolta my mp3 kivehető média! lizzyR Drives & Removable Media 1 11. január 2008 07:08
I'Ve blokkolta my mp3 kivehető média biszbasz lizzyR Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 6. január 2008 04:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.