![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én miután problémákat a számítógépet befogadó adatokat a telefon és fényképezőgép. Amikor csak csatlakoztassa a fenti a telepítő varázsló azt mondja, "hiba történt a telepítés során a készülék. Az adat érvénytelen." Azt is most vettem egy USB Card Reader kell próbálnunk eljutni kerek ez a probléma, és ugyanaz a dolog történt. A számítógép egy régi (10 éves) Hálószembőség és azt hiszem egy feljavít lenne a válasz, de én egyszerűen nem abban a helyzetben, ebben a pillanatban, hogy képes legyen erre. Én még mindig nagyon tudatlanok a technikai számítógépek tehát ha valaki hajlandó segíteni Please keep it simple. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gondolom, tekintettel a kora a PC-t, akkor valószínűleg a Windows 98.
Sajnos W98 előírja a járművezetők különböző USB Devices, mivel XP és a Vista nem. Ha vásárol modern Card Readers és telefonok, ezek valószínűleg nem fog jönni a W98 vezetők, ami valószínűleg miért hitting problémákat. Azt is nézd meg a gyártó honlapján, a járművezetők, de ez elég lehet, ha ezek az új eszközök, ezek nem voltak írott és szokás létezik. Ön tudja, hogy minden USB-eszközt a számítógéphez? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy meg kellett volna említeni, hogy én frissített XP néhány évvel ezelőtt. |
|
| |||
| |||
| Ön tudja, hogy minden USB-eszközt a számítógéphez? |
|
| |||
| |||
| Igen használom a szélessávú hálózati adaptert a nyomtató és a lapolvasó. Mindez kezdődött, amikor fizetni AVG biztonsági szoftverek lejárt, de a bejegyzések maradtak a Eszközkezelőt listán. (Most használja Secure F), amely érintette az én internet-kapcsolat. Én a rendszer-visszaállítás, letölthetõk Revo Unistaller és tettem egy alapos takarítás bármely AVG. Ez működött, és tudtam, hogy a hálózati adapter ismét, de a telefon és a kamera nem fog csatlakozni. A számítógép felismeri, és azok neveit, de nem telepíti. |
|
| |||
| |||
| A másik dolog, hogy fontolja meg itt USB1 és USB2. Ez nagyon valószínű, hogy a 10 éves PC csak USB1. Sok új eszközök megkövetelhetik USB2. Bár egyes eszközök munka USB1, nem minden fog, és ez lehet a probléma. Sajnos ez egy hardveres probléma, és nem tud átváltani a USB1 Controller egy USB2 Controller. Lehet hozzáadásához USB2 PCI kártya, amely megoldja a dolgokat, de a 10 éves PC, akarja dobni a pénzt rá? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat | jasah | Multimédia és kodekek | 2 | 4. június 2009 09:06 |
| Ez a bűncselekmény? Belépés valaki elses Hotmail | YRTNEG | Off Topic Discussion | 4 | 26. április 2009 13:14 |
| Belépés Vista nélkül jelszó | MJM | A Windows operációs rendszerek | 18 | 29. augusztus 2008 03:18 |
| Én blokkolta my mp3 kivehető média! | lizzyR | Drives & Removable Media | 1 | 11. január 2008 07:08 |
| I'Ve blokkolta my mp3 kivehető média biszbasz | lizzyR | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 6. január 2008 04:46 |
| Téma eszközök | |
| |