פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

בעיות גישה Removeable מדיה התקנים

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 12:42
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות גישה Removeable מדיה התקנים

אני נתקל בבעיות עם המחשב שלי קבלת נתונים מתוך הטלפון שלי ואת המצלמה. בכל פעם שאני מתחבר גם אלה אשף ההתקנה אומר לי "אירעה שגיאה במהלך ההתקנה של ההתקן. הנתונים אינו חוקי". יש לי גם פשוט קנה כבל USB כרטיס הקורא לנסות ולקבל עגולים הבעיה ואותו דבר קרה.
המחשב הוא ישן (10 שנים) עינית ואני מניח שדרוג תהיה התשובה אבל אני פשוט לא עמדה בשלב זה כדי להיות מסוגל לעשות את זה.
אני עדיין מאוד ריקן עם technicalities של מחשבים, אז אם מישהו מוכן לעזור אנא שמור את זה פשוט.
Old יוני 11 2009, 15:53
קבוצת תורמים

אני מתאר לעצמי לאור הגיל של המחשב שלך, סביר להניח שאתה משתמש ב-Windows 98.
למרבה הצער W98 מחייב נהגים שונים עבור התקני ה-USB, בעוד XP ו Vista לא.

אם אתה קונה כרטיס מודרנית קוראים ו טלפונים, אלה סביר להניח שלא לבוא עם W98 נהגים, שהוא ככל הנראה הסיבה שאתה להכות בעיות.

אתה יכול להסתכל על אתר האינטרנט של היצרן עבור הנהגים, אבל זה בהחלט אפשרי אם הם התקנים חדשים, הם לא היו קיימים בכתב ובעל הרגל.

האם אתה יכול להשתמש בכל התקני ה-USB במחשב?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old יוני 11 2009, 17:02
קבוצת חברות חדשות

מצטער, הייתי צריך לציין כי אני השדרוג ל XP לפני זמן מה.
Old יוני 11 2009, 17:04
קבוצת תורמים

האם אתה יכול להשתמש בכל התקני ה-USB במחשב?
Old יוני 13 2009, 10:19
קבוצת חברות חדשות

כן אני משתמש מתאם רשת פס רחב עם מדפסת סורק. זה הכל התחיל כאשר ממוצע שלי שילם עבור תוכנת אבטחה פג אך נותרו הערכים של מנהל ההתקנים ברשימה. (עכשיו אני בטוח להשתמש F), אשר מושפעים את החיבור לאינטרנט. עשיתי שחזור מערכת, הורדת Revo Unistaller ועשה של יסודי לנקות כל ממוצע. זה עובד ואני יכלה להשתמש במתאם רשת, אבל שוב את הטלפון ואת המצלמה לא התחבר. המחשב מזהה אותם ושמות אבל לא להתקין.
Old יוני 13 2009, 10:36
קבוצת תורמים

הדבר השני הוא לשקול כאן USB1 ו USB2.
זה מאוד סביר להניח שהוא בן 10 במחשב רק תומך USB1.
מכשירים חדשים רבים עשויה לדרוש USB2. אף על פי התקנים מסוימים יעבדו על USB1, לא יהיה כל דבר עשוי להיות הבעיה שלך.

למרבה הצער זוהי בעיה בחומרה ולא ניתן להמיר את USB1 Controller USB2 Controller. אתה יכול להוסיף כרטיס USB2-PCI, אשר עשויה לפתור את הדברים, אבל על מחשב בן 10, האם אתה באמת רוצה לזרוק יותר כסף על זה?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.