![]() |
|
| |||
| |||
| אני נתקל בבעיות עם המחשב שלי קבלת נתונים מתוך הטלפון שלי ואת המצלמה. בכל פעם שאני מתחבר גם אלה אשף ההתקנה אומר לי "אירעה שגיאה במהלך ההתקנה של ההתקן. הנתונים אינו חוקי". יש לי גם פשוט קנה כבל USB כרטיס הקורא לנסות ולקבל עגולים הבעיה ואותו דבר קרה. המחשב הוא ישן (10 שנים) עינית ואני מניח שדרוג תהיה התשובה אבל אני פשוט לא עמדה בשלב זה כדי להיות מסוגל לעשות את זה. אני עדיין מאוד ריקן עם technicalities של מחשבים, אז אם מישהו מוכן לעזור אנא שמור את זה פשוט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מתאר לעצמי לאור הגיל של המחשב שלך, סביר להניח שאתה משתמש ב-Windows 98.
למרבה הצער W98 מחייב נהגים שונים עבור התקני ה-USB, בעוד XP ו Vista לא. אם אתה קונה כרטיס מודרנית קוראים ו טלפונים, אלה סביר להניח שלא לבוא עם W98 נהגים, שהוא ככל הנראה הסיבה שאתה להכות בעיות. אתה יכול להסתכל על אתר האינטרנט של היצרן עבור הנהגים, אבל זה בהחלט אפשרי אם הם התקנים חדשים, הם לא היו קיימים בכתב ובעל הרגל. האם אתה יכול להשתמש בכל התקני ה-USB במחשב? המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| מצטער, הייתי צריך לציין כי אני השדרוג ל XP לפני זמן מה. |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להשתמש בכל התקני ה-USB במחשב? |
|
| |||
| |||
| כן אני משתמש מתאם רשת פס רחב עם מדפסת סורק. זה הכל התחיל כאשר ממוצע שלי שילם עבור תוכנת אבטחה פג אך נותרו הערכים של מנהל ההתקנים ברשימה. (עכשיו אני בטוח להשתמש F), אשר מושפעים את החיבור לאינטרנט. עשיתי שחזור מערכת, הורדת Revo Unistaller ועשה של יסודי לנקות כל ממוצע. זה עובד ואני יכלה להשתמש במתאם רשת, אבל שוב את הטלפון ואת המצלמה לא התחבר. המחשב מזהה אותם ושמות אבל לא להתקין. |
|
| |||
| |||
| הדבר השני הוא לשקול כאן USB1 ו USB2. זה מאוד סביר להניח שהוא בן 10 במחשב רק תומך USB1. מכשירים חדשים רבים עשויה לדרוש USB2. אף על פי התקנים מסוימים יעבדו על USB1, לא יהיה כל דבר עשוי להיות הבעיה שלך. למרבה הצער זוהי בעיה בחומרה ולא ניתן להמיר את USB1 Controller USB2 Controller. אתה יכול להוסיף כרטיס USB2-PCI, אשר עשויה לפתור את הדברים, אבל על מחשב בן 10, האם אתה באמת רוצה לזרוק יותר כסף על זה? |