mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Problemų prisijungiant Removeable Žiniasklaida įrenginiai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 12:42
Naujas Narys

Turiu problema su mano kompiuterio gauti duomenis iš savo telefono ir fotoaparato. Kai aš prijungti vieną iš šių diegimo vedlį man sako, "įvyko klaida montavimo prietaise. Duomenys yra neteisingas". Aš taip pat ką tik nusipirkau USB card reader pabandyti apeiti šią problemą, ir tas pats nutiko.
Kompiuteris yra senas (10 metų) tinklo akių ir spėju atnaujinimas būtų atsakyti, bet aš tiesiog negali šiuo metu, kad būtų galima tai padaryti.
Aš vis dar labai neišmanantis su kompiuterių techninių todėl jei kas nors nori padėti Turėkite tai paprasta.
Old Birželis 11, 2009, 15:53
Donorų grupės

Įsivaizduoju, atsižvelgiant į kompiuterio amžiaus, jūs tikriausiai naudojate Windows 98.
Deja W98 reikalingas tvarkykles įvairių USB Devices, o XP ir Vista nėra.

Jei perkate moderni kortelių nuskaitymo ir telefonais, jie tikriausiai ne ateiti su W98 vairuotojams, kurie tikriausiai kodėl muša problemų.

Galima pažvelgti į gamintojo svetainę vairuotojų, bet tai visai įmanoma, jeigu jie yra nauji įrenginiai, jie nebuvo parašyta ir įprotis yra.

Ar Jūs galite naudoti bet kokį USB įrenginį nuo kompiuterio?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Birželis 11, 2009, 17:02
Naujas Narys

Atsiprašome Man reikia paminėti, kad aš modernizuotos, kad XP jau seniai.
Old Birželis 11, 2009, 17:04
Donorų grupės

Ar Jūs galite naudoti bet kokį USB įrenginį nuo kompiuterio?
Old Birželis 13, 2009, 10:19
Naujas Narys

Taip galiu naudoti plačiajuosčio tinklo adapteris, spausdintuvas ir skaitytuvas. Tai viskas prasidėjo, kai mano už AVG programinės įrangos apsaugos pasibaigęs, bet įrašus liko Device Manager "sąraše. (Aš dabar naudoja F Secure), kuris paveikė mano interneto ryšį. Aš System Restore, parsisiųsti Revo Unistaller ir nebuvo kruopščiai išvalyti bet AVG. Tai pavyko, o aš galėjau naudoti tinklo adapterį iš naujo, bet telefono ir fotoaparato nebus prisijungti. kompiuteris pripažįsta ir pavadinimų, tačiau jie nebus įdiegti.
Old Birželis 13, 2009, 10:36
Donorų grupės

Kitas dalykas, kad mano čia yra USB1 ir USB2.
Labai tikėtina, kad savo 10 metų PC palaiko tik USB1.
Daug naujų įrenginių gali reikalauti USB2. Nors kai kurie įrenginiai veiks USB1, ne visi bus ir tai gali būti jūsų klausimą.

Deja, tai hardware problema, ir jūs negalite pakeisti USB1 Controller prie USB2 Controller. Galima pridėti USB2 PCI Card, kuris gali išspręsti dalykus, bet apie 10 metų amžiaus PC, do you really wanna throw bet daugiau pinigų į jį?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.