mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Trouble Piekļuve NOŅEMAMA Media Devices

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 11, 2009, 12:42
New Member Group

Default Trouble Piekļuve NOŅEMAMA Media Devices

Man ir problēmas ar manu datoru, kas saņem datus no mana tālruņa un kameru. Ikreiz, kad es varu pieslēgt kādu no šiem uzstādīšanas vednis man saka "kļūda instalēšanas laikā no ierīces. Dati ir spēkā neesošs". Es arī tikko nopirka USB karšu lasītājs, lai mēģinātu apiet šo problēmu, un tas pats ir noticis.
Dators ir vecs (10 gadi) Acu un es domāju modernizācija varētu būt atbilde, bet es esmu vienkārši nav stāvoklī šobrīd, lai varētu to izdarīt.
Es esmu vēl ļoti nezinošs ar datoru tehniskus tādēļ, ja kāds ir gatavs palīdzēt LŪDZU Keep it simple.
Old Jūnijs 11, 2009, 15:53
Donors Group

Es domāju, ņemot vērā vecumu, jūsu datora, jums ir iespējams, izmantojot Windows 98.
Diemžēl W98 prasa draiveri dažādiem USB Devices, bet XP un Vista nav.

Ja jūs iegādājaties mūsdienīgas Card Readers un telefonu, tās būs iespējams, nedrīkst būt ar W98 šoferi, kas ir iespējams, kāpēc jūs hitting problēmas.

Jūs varat apskatīt ražotāja mājas lapu vadītājiem, bet tas ir pilnīgi iespējams, ja tie ir jaunu ierīču, tie netiek rakstīti un paradis pastāv.

Vai Jūs varat izmantot jebkuru USB ierīces uz PC?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Jūnijs 11, 2009, 17:02
New Member Group

Žēl, es būtu jāmin, ka es modernizētas, lai XP kādu laiku atpakaļ.
Old Jūnijs 11, 2009, 17:04
Donors Group

Vai Jūs varat izmantot jebkuru USB ierīces uz PC?
Old Jūnijs 13, 2009, 10:19
New Member Group

Jā, es izmantot tīkla platjoslas adapteri printeris un skaneris. Tas viss sākās, kad mana maksā par AVG drošības programmas izbeigšanās, bet ieraksti palika Device Manager sarakstā. (I tagad izmanto F Secure), kas ietekmē manu interneta pieslēgumu. Es tā System Restore, ielādēt Revo Unistaller un darīja rūpīgi sakopt visu AVG. Tas strādāja, un man bija iespēja izmantot tīkla adapteri atkal, bet tālruni un kameru netiks savienojumu. dators atzīst un nosaukumus tiem, bet ne instalēt.
Old Jūnijs 13, 2009, 10:36
Donors Group

Otra lieta, kas uzskata, šeit ir USB1 un USB2.
Tas ir ļoti iespējams, ka savu 10 gadu veco PC atbalsta tikai USB1.
Daudzas jaunas ierīces var pieprasīt USB2. Lai gan dažas ierīces darbosies, USB1, ne visi tiks, un tas var būt jūsu jautājumu.

Diemžēl tas aparatūras jautājums un to nevar konvertēt USB1 Controller lai USB2 Controller. Jūs varat pievienot USB2 PCI karti, kas var atrisināt lietas, bet par 10 gadu veco PC, vai jūs tiešām vēlaties iemest vairāk naudas it?
Reply

Register

Bookmarks