![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir problēmas ar manu datoru, kas saņem datus no mana tālruņa un kameru. Ikreiz, kad es varu pieslēgt kādu no šiem uzstādīšanas vednis man saka "kļūda instalēšanas laikā no ierīces. Dati ir spēkā neesošs". Es arī tikko nopirka USB karšu lasītājs, lai mēģinātu apiet šo problēmu, un tas pats ir noticis. Dators ir vecs (10 gadi) Acu un es domāju modernizācija varētu būt atbilde, bet es esmu vienkārši nav stāvoklī šobrīd, lai varētu to izdarīt. Es esmu vēl ļoti nezinošs ar datoru tehniskus tādēļ, ja kāds ir gatavs palīdzēt LŪDZU Keep it simple. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ņemot vērā vecumu, jūsu datora, jums ir iespējams, izmantojot Windows 98.
Diemžēl W98 prasa draiveri dažādiem USB Devices, bet XP un Vista nav. Ja jūs iegādājaties mūsdienīgas Card Readers un telefonu, tās būs iespējams, nedrīkst būt ar W98 šoferi, kas ir iespējams, kāpēc jūs hitting problēmas. Jūs varat apskatīt ražotāja mājas lapu vadītājiem, bet tas ir pilnīgi iespējams, ja tie ir jaunu ierīču, tie netiek rakstīti un paradis pastāv. Vai Jūs varat izmantot jebkuru USB ierīces uz PC? Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Žēl, es būtu jāmin, ka es modernizētas, lai XP kādu laiku atpakaļ. |
|
| |||
| |||
| Vai Jūs varat izmantot jebkuru USB ierīces uz PC? |
|
| |||
| |||
| Jā, es izmantot tīkla platjoslas adapteri printeris un skaneris. Tas viss sākās, kad mana maksā par AVG drošības programmas izbeigšanās, bet ieraksti palika Device Manager sarakstā. (I tagad izmanto F Secure), kas ietekmē manu interneta pieslēgumu. Es tā System Restore, ielādēt Revo Unistaller un darīja rūpīgi sakopt visu AVG. Tas strādāja, un man bija iespēja izmantot tīkla adapteri atkal, bet tālruni un kameru netiks savienojumu. dators atzīst un nosaukumus tiem, bet ne instalēt. |
|
| |||
| |||
| Otra lieta, kas uzskata, šeit ir USB1 un USB2. Tas ir ļoti iespējams, ka savu 10 gadu veco PC atbalsta tikai USB1. Daudzas jaunas ierīces var pieprasīt USB2. Lai gan dažas ierīces darbosies, USB1, ne visi tiks, un tas var būt jūsu jautājumu. Diemžēl tas aparatūras jautājums un to nevar konvertēt USB1 Controller lai USB2 Controller. Jūs varat pievienot USB2 PCI karti, kas var atrisināt lietas, bet par 10 gadu veco PC, vai jūs tiešām vēlaties iemest vairāk naudas it? |
![]() |
|
| Bookmarks |