![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problemy z moim komputerze odbiór danych z mojego telefonu i aparatu fotograficznego. Ilekroć mogę łączyć zarówno tych kreatora instalacji mówi mi "wystąpił błąd podczas instalacji urządzenia. Dane są nieważne". Mam tylko kupili także czytnika kart USB i spróbować ominąć ten problem i to samo się stało. Komputer jest stary (10 lat) i oczek Chyba uaktualnienie będzie odpowiedź, ale ja po prostu nie jest w stanie w tej chwili, aby być w stanie to zrobić. Jestem nadal bardzo nieswiadomym z techniczne komputerów, więc jeśli ktoś jest gotów pomóc please keep it simple. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogę sobie wyobrazić, ze względu na wiek komputera, prawdopodobnie używasz systemu Windows 98.
Niestety W98 wymaga sterowników dla różnych urządzeń USB, podczas gdy XP i Vista nie. Jeśli zakupu nowoczesnych Card Readers i telefony te prawdopodobnie nie będą pochodzić z W98 kierowców, co jest prawdopodobnie dlaczego uderzanie problemów. Można spojrzeć na witrynie producenta dla kierowców, ale to całkiem możliwe, jeśli są nowe urządzenia, nie zostały one napisane i wont istnieje. Czy możesz użyć dowolnego urządzenia USB na komputerze? My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Niestety ja powinienem wspomnieć, że mogę podnieść do XP jakiś czas temu. |
|
| |||
| |||
| Czy możesz użyć dowolnego urządzenia USB na komputerze? |
|
| |||
| |||
| Tak korzystać z sieci szerokopasmowych adapter drukarki i skanera. To wszystko się zaczęło, kiedy wypłacana dla oprogramowania zabezpieczającego AVG minął, ale pozostały wpisy w Menedżerze urządzeń listy. (I teraz używać F Secure), które wpłynęły na moje łącze internetowe. Zrobiłem przywracania systemu, pobrać i diagnostyczny "Oberon Unistaller zrobił dokładnego oczyszczenia jakiegokolwiek AVG. Ten pracował i był w stanie korzystać z karty sieciowej, ale ponownie telefon i aparat nie będzie łączyć. komputer uznaje i nazwiska, ale nie zostanie zainstalowany. |
|
| |||
| |||
| Pozostałe rzeczą do rozważenia jest USB1 i USB2. Jest bardzo prawdopodobne, że Twoje 10 lata stary komputer tylko USB1. Wiele nowych urządzeń może wymagać USB2. Chociaż niektóre urządzenia będą pracować na USB1, nie wszyscy i to może być problem. Niestety jest to problem sprzętowy i nie można przekonwertować USB1 Controller do USB2 Controller. Można dodać USB2 PCI Card, który może rozwiązać, ale na 10 lat stary komputer, czy naprawdę chcesz rzucić więcej pieniędzy na to? |
![]() |
|
| Zakładki |