mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Probleme Accesarea Removeable dispozitive media

Reply

Thread Tools
Old 11 iunie 2009, 12:42
Noile state Group

Default Probleme Accesarea Removeable dispozitive media

Sunt probleme cu calculatorul meu care primesc date de la telefonul meu şi aparat de fotografiat. Ori de câte ori am conecta oricare din aceste expertul de instalare mi-a spus "a apărut o eroare în timpul instalării a aparatului. De date este incorectă". Am de asemenea, tocmai a cumparat un USB cititor de card pentru a încerca să obţineţi rotund această problemă şi acelaşi lucru sa întâmplat.
Computerul este un vechi (10 ani) Mesh si cred ca un upgrade ar fi raspunsul, dar eu sunt pur şi simplu, nu într-o poziţie în acest moment, pentru a putea face acest lucru.
Sunt încă foarte ignorant cu tehnică de calcul, deci, dacă cineva este dispus să ajute Vă rugăm să păstraţi-l simplu.
Old 11 iunie 2009, 15:53
Grupul de donator

Îmi imaginez, având în vedere vârsta de PC-ul, pe care îl folosiţi, probabil, Windows 98.
Din păcate, W98 necesită drivere pentru diverse dispozitive USB, întrucât XP şi Vista nu.

Dacă sunteţi de cumpărare moderne Card Cititorii şi telefoanele, acestea vor veni, probabil, nu cu W98 drivere, care este, probabil, de ce aţi lovit de probleme.

Ai putea uita-te la site-ul producătorului pentru şoferi, dar este foarte posibil, dacă acestea sunt noi dispozitive, nu au fost scrise şi obiceiul există.

Esti capabil de a utiliza orice dispozitive USB de pe PC?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 iunie 2009, 17:02
Noile state Group

Îmi pare rău că am menţionat că ar fi trebuit să am actualizat la XP ceva timp în urmă.
Old 11 iunie 2009, 17:04
Grupul de donator

Esti capabil de a utiliza orice dispozitive USB de pe PC?
Old 13 iunie 2009, 10:19
Noile state Group

Da am folosi un adaptor de reţea de bandă largă o imprimantă şi un scanner. Acest lucru a început atunci când toate meu plătit pentru AVG securitate software-ul a expirat, dar a rămas intrări în lista Device Manager. (I acum utilizarea F Secure), care a afectat meu de conexiune la internet. Am făcut un sistem de restaurare, descarcat Revo Unistaller şi a făcut o minuţioasă curat de orice AVG. Acest lucru a funcţionat şi am fost în stare să utilizaţi adaptorul de reţea, dar din nou pe telefon şi aparat de fotografiat nu se va conecta. computer şi recunoaşte numele ei, dar nu se va instala.
Old 13 iunie 2009, 10:36
Grupul de donator

De lucru pentru a analiza aici este USB1 şi USB2.
Este foarte probabil ca dvs. de 10 de ani, numai PC va sprijini USB1.
Multe dintre noile dispozitive pot solicita USB2. Deşi unele dispozitive vor lucra pe USB1, nu toate vor şi acest lucru poate fi problema.

Din păcate, aceasta este o problemă hardware şi nu se poate converti un USB1 Controller la un USB2 Controller. Ai putea adăuga un USB2 PCI, care pot rezolva lucrurile, dar pe un PC vechi de 10 ani, chiar vrei sa arunci orice mai mulţi bani de la ea?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.