![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problémy so svojím počítačom prijíma dáta z telefónu a fotoaparátu. Kedykoľvek som pripojenie oboch týchto inštalačného sprievodcu rozpráva mi "došlo k chybe pri inštalácii zariadenia. Údajov je neplatný." Tiež som práve kúpil USB čítačku kariet, aby sa pokúsila obísť tento problém a to isté sa stalo. Počítač je stará (10 rokov) z pletiva a myslím upgrade by sa odpovedať, ale já jsem prostě není v polohe, v tomto čase, aby bol schopný to urobiť. Som stále veľmi ignorantská s technickej počítačov takže ak je niekto ochotný pomôcť Majte to jednoduché. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já si vzhľadom na vek vášho PC, budete pravdepodobne používate Windows 98.
Bohužiaľ W98 vyžaduje ovládače pre rôzne USB zariadenia, keďže XP a Vista nie sú. Ak ste nákup moderných čítačku kariet a telefónov, bude pravdepodobne nepríde s W98 vodičov, čo je pravdepodobne dôvod, prečo ste zasahujúcu problémy. Dalo by sa pozrieť na internetové stránky výrobcu pre vodiča, ale je to celkom možné, ak sú nové zariadenia, ktoré neboli písomné a zvyknutý existovať. Ste schopní používať žiadne zariadenia USB na PC? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto Mal som spomenul, že som upgradovať na XP pred nejakým časom. |
|
| |||
| |||
| Ste schopní používať žiadne zariadenia USB na PC? |
|
| |||
| |||
| Áno, mám používať siete širokopásmového pripojenia adaptéra tlačiarne a skenera. To všetko začalo, keď mojej zaplatil za bezpečnostný softvér AVG skončila, ale záznamy zostali v zozname Správcu zariadení. (I teraz používajú F Secure), ktoré ovplyvnili moje pripojenie k internetu. Urobil som obnovenie systému, prevzali zrušenie Unistaller a to dôkladné čistenie akýchkoľvek AVG. Táto pracoval a bol som schopný použiť sieťový adaptér, ale zase telefón a fotoaparát nebude pripojiť. počítače uznáva a mená, ale nedá nainštalovať. |
|
| |||
| |||
| Ostatné, čo tu je, aby zvážila USB1 a USB2. Je veľmi pravdepodobné, že sa vaša 10 rokov stará PC bude podporovať iba USB1. Veľa nových zariadení môžu požadovať USB2. Hoci niektoré zariadenia bude pracovať na USB1, nie všetky sa a môže to byť váš problém. Bohužiaľ to je hardvérový problém a nemôžete previesť USB1 Controller na USB2 Controller. Mohli by ste pridať USB2 PCI karta, ktorá môže vyriešiť veci, ale o 10 rokov starý PC, máte naozaj chcete hodiť viac peňazí na to? |