![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблема са мојим рачунар прима податке из мог телефона и камере. Кад год сам повезати било који од ових чаробњак за инсталацију рећи мене ", појавила се грешка током инсталације уређаја. Информације није исправан". Такође сам управо купио УСБ читач картица покушати преварити тај проблем и иста ствар се догодило. Рачунар је стара (10 година) и мреже мислим надоградњу ће бити одговор, али ја сам једноставно није у позицији у овом тренутку бити у могућности то учинити. Ја сам још увек врло игнорантски са техникалије рачунара па ако било ко је спреман помоћи молимо имајте га једноставно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА замислити с обзиром на доб Вашег рачунара, од вас ће се вероватно користите Уиндоус 98.
Нажалост У98 захтева драјвера за разне УСБ уређаја, док је КСП и Виста не. Ако купујете модерне Цард Реадерс и телефона, те ће се вероватно не долазе са У98 возача, што је вероватно разлог зашто сте ударање проблеме. Могли бисте погледати на уеб страници произвођача за возаче, али је сасвим могуце, ако су нови уређаји, нису писане и навика постоји. Јесте ли у могућности да користите било коју УСБ уређаја на ПЦ? Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Нажалост ЈА треба да имају помиње да сам КСП надоградити на неко време пре. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли у могућности да користите било коју УСБ уређаја на ПЦ? |
|
| |||
| |||
| Да ли користити мреже широкопојасни адаптер штампач и скенер. Ово све почело када је моја плата за АВГ безбедносни софтвер истекла али уносе остао у Девице Манагер листе. (И сада користите Ф Сецуре) који је утицао мој интернет. Нисам систем враћању преузели Рево Унисталлер и учини темељита поспремити било АВГ. То је радио и сам био у могућности да користи мрежни адаптер али опет телефон и камера неће карика. компјутер препознаје и имена, али их неће инсталирати. |
|
| |||
| |||
| Други ствар овде је да размотри УСБ1 и УСБ2. Врло је вероватно да ваш 10 година стари рачунар ће се само подршку УСБ1. Многи нови уређаји мај захтевају УСБ2. Иако су неки уређаји ће радити на УСБ1, нису сви ће и овај мај бити ваш проблем. Нажалост, то је хардверски проблем и не можете је претворити у УСБ1 Цонтроллер УСБ2 контролер. Могли бисте додали УСБ2 ПЦИ картица, што мај решити ствари, али на 10 година старом ПЦ, да ли ви стварно оскудица за роад новац на све то? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Медиа Плаыер 11 навика репродукцију мултимедијалних датотека | јасах | Мултимедија и кодеци | 2 | 4. јуна 2009 09:06 |
| Да ли је то злочин? Приступ неко елсес Хотмаил | ЫРТНЕГ | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 26 април 2009 13:14 |
| Приступ Виста без лозинке | МЈМ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 29 аугуст 2008 03:18 |
| Сам блокирао мој мп3 ремовеабле медија! | лиззыР | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 11 јануар 2008 07:08 |
| И'Ве блокирао мој мп3 ремовеабле медија тхингы | лиззыР | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 6 јануар 2008 04:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |