![]() |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayar benim telefon ve kamera veri alma ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Ne zaman ya bu kurulum sihirbazının bağlamak "bir hata cihazın yüklemesi sırasında meydana geldi bana. Veri geçersiz." Ben de sadece bir USB kart okuyucu denemek için aldım ve bu sorunu turda aynı şey oldu almak. Bilgisayar eski bir (10 yıl) Mesh ve ben cevap olacak bir yükseltme tahmin ama bir konumda şu anda yeterli değil bu yapabilmek için. Hala çok bilgisayar teknik ile eğer kimse lütfen basitleştirmeye yardımcı istekli olduğunu bilmez duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben PC'nizin yaşını görünümünde, büyük olasılıkla Windows 98 kullanıyorsanız düşünün.
Ne yazık ki W98 XP ve Vista ise çeşitli USB Aygıtlar için sürücüleri, don't gerektirir. Eğer çağdaş Kart Okuyucular ve telefonu satın aldıklarını, bu muhtemelen bir ihtimalle neden sorunları vuruş vardır W98 sürücüleri, birlikte olmaz. Siz sürücüler için üreticinin web sitesinde olabilir, fakat bu oldukça eğer yeni cihazlar mümkün, bunlar yazılı değildir ve alışkanlık var. Bir PC'de herhangi bir USB aygıtları kullanabilir misiniz? Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Ben XP için bir süre önce yükseltilmiş belirtilen olmalıdır üzgünüm. |
|
| |||
| |||
| Bir PC'de herhangi bir USB aygıtları kullanabilir misiniz? |
|
| |||
| |||
| Evet bir geniş bant ağ bağdaştırıcısının bir yazıcı ve tarayıcı kullanın. Bu her zaman benim AVG güvenlik yazılımı için ödeme süresi doldu ancak kayıtları cihaz yöneticisi listesinde kaldı başladı. (I şimdi K Güvenli kullanım) benim internet bağlantısı etkiledi. Bir sistemi, indirilen Revo Unistaller geri ve herhangi bir AVG en temiz eksiksiz yaptığını yaptım. Bu çalıştı ve yeniden ancak ağ adaptörü kullanmak için telefon ve kamera bağlamak not başardı. Bilgisayar tanır ve isimlerini onlara ancak yüklenmez. |
|
| |||
| |||
| Burada göz önünde diğer şey USB1 ve USB2. Bu çok daha 10 yaşında bilgisayar sadece USB1 destek olasıdır. Birçok yeni cihazlar USB2 gerektirebilir. Bazı cihazlar USB1, tüm ve bu sorun olabilir değil çalışacak. Ne yazık ki bu bir donanım sorunu ve bir USB2 Denetleyicisi bir USB1 Controller dönüştürmek değildir. Bir USB2 PCI Kart, herşeyi çözebilir, ekleyebilirsiniz, ancak 10 yaşındaki PC'de, gerçekten ona daha fazla para atmak istiyorsun? |