менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Проблеми з доступом до знімних медіа пристроїв

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 червня 2009, 12:42
Нові члени групи

Default Проблеми з доступом до знімних медіа пристроїв

У мене виникли проблеми з моїм комп'ютером отриманні даних за допомогою мобільного телефону і камери. Коли я Connect-небудь з цих майстер установки каже мені: "Помилка при встановленні пристрою. Неприпустимі дані". Крім того, я тільки що купив читач USB Card, щоб спробувати обійти цю проблему і те саме сталося.
Комп'ютер старий (10 років) Mesh і я думаю, оновлення буде відповідь, але я просто не в змозі в цей момент, щоб бути в змозі робити це.
Я все ще дуже неосвічені з технічними комп'ютерів так що якщо хтось готовий допомогти майте це просто.
Old 11 червня 2009, 15:53
Донор групи

Я вважаю, у зв'язку з віком вашого комп'ютера, ви, ймовірно, за допомогою Windows 98.
На жаль W98 вимагає драйверів для різних USB-пристроїв, тоді як XP і Vista немає.

Якщо ви купуєте сучасних зчитувачів карт і телефонів, то вони будуть, ймовірно, не поставляються з драйверами W98, яка, ймовірно, чому ви попадання проблем.

Ви можете подивитися на сайті виробника для водіїв, а це цілком можливо, якщо вони є новими пристроями, вони не були написані і звичай існувати.

Ви можете використовувати будь-які пристрої USB на ПК?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 червня 2009, 17:02
Нові члени групи

На жаль я хотів би згадати, що я встановив XP якийсь час назад.
Old 11 червня 2009, 17:04
Донор групи

Ви можете використовувати будь-які пристрої USB на ПК?
Old 13 червня 2009, 10:19
Нові члени групи

Та я використовую мережа широкосмугового адаптера принтер і сканер. Це все почалося, коли моя оплачені забезпечення безпеки AVG минув, але залишився записів у списку диспетчера пристроїв. (Я використовую F Secure) які зачіпають моє підключення до Інтернету. Я зробив відновлення системи, завантажені Revo Unistaller і зробив ретельне очищення будь-яких AVG. Це працює, і я зміг використовувати мережний адаптер знову, але на телефоні і камера не буде підключатися. комп'ютер розпізнає і імена їх, але не буде встановлено.
Old 13 червня 2009, 10:36
Донор групи

Крім того, необхідно розглянути тут USB1 і USB2.
Дуже ймовірно, що ваші 10 років ПК буде підтримувати тільки USB1.
Багато нових пристроїв може знадобитися USB2. Хоча деякі пристрої будуть працювати на USB1, не всі, і це може бути ваше запитання.

На жаль, це апаратні проблеми і ви не можете перетворити USB1 Контролер USB2 контролер. Ви можете додати USB2 PCI Card, яка може вирішити речей, але на 10 років комп'ютер, ви дійсно хочете кинути ще гроші на це?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів jasah Мультимедіа & кодеки 2 4 червня 2009 09:06
Чи є це злочином? Доступ до товариша elses Hotmail YRTNEG Off Topic Discussion 4 26 квітня 2009 13:14
Доступ Vista без пароля MJM Операційні системи Windows 18 29 серпня 2008 03:18
Я заблокував мій mp3 знімні засоби масової інформації! lizzyR Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 11 січня 2008 07:08
I'Ve заблокували мій mp3 знімні медіа Thingy lizzyR Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 6 січня 2008 04:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.