![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене виникли проблеми з моїм комп'ютером отриманні даних за допомогою мобільного телефону і камери. Коли я Connect-небудь з цих майстер установки каже мені: "Помилка при встановленні пристрою. Неприпустимі дані". Крім того, я тільки що купив читач USB Card, щоб спробувати обійти цю проблему і те саме сталося. Комп'ютер старий (10 років) Mesh і я думаю, оновлення буде відповідь, але я просто не в змозі в цей момент, щоб бути в змозі робити це. Я все ще дуже неосвічені з технічними комп'ютерів так що якщо хтось готовий допомогти майте це просто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вважаю, у зв'язку з віком вашого комп'ютера, ви, ймовірно, за допомогою Windows 98.
На жаль W98 вимагає драйверів для різних USB-пристроїв, тоді як XP і Vista немає. Якщо ви купуєте сучасних зчитувачів карт і телефонів, то вони будуть, ймовірно, не поставляються з драйверами W98, яка, ймовірно, чому ви попадання проблем. Ви можете подивитися на сайті виробника для водіїв, а це цілком можливо, якщо вони є новими пристроями, вони не були написані і звичай існувати. Ви можете використовувати будь-які пристрої USB на ПК? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| На жаль я хотів би згадати, що я встановив XP якийсь час назад. |
|
| |||
| |||
| Ви можете використовувати будь-які пристрої USB на ПК? |
|
| |||
| |||
| Та я використовую мережа широкосмугового адаптера принтер і сканер. Це все почалося, коли моя оплачені забезпечення безпеки AVG минув, але залишився записів у списку диспетчера пристроїв. (Я використовую F Secure) які зачіпають моє підключення до Інтернету. Я зробив відновлення системи, завантажені Revo Unistaller і зробив ретельне очищення будь-яких AVG. Це працює, і я зміг використовувати мережний адаптер знову, але на телефоні і камера не буде підключатися. комп'ютер розпізнає і імена їх, але не буде встановлено. |
|
| |||
| |||
| Крім того, необхідно розглянути тут USB1 і USB2. Дуже ймовірно, що ваші 10 років ПК буде підтримувати тільки USB1. Багато нових пристроїв може знадобитися USB2. Хоча деякі пристрої будуть працювати на USB1, не всі, і це може бути ваше запитання. На жаль, це апаратні проблеми і ви не можете перетворити USB1 Контролер USB2 контролер. Ви можете додати USB2 PCI Card, яка може вирішити речей, але на 10 років комп'ютер, ви дійсно хочете кинути ще гроші на це? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів | jasah | Мультимедіа & кодеки | 2 | 4 червня 2009 09:06 |
| Чи є це злочином? Доступ до товариша elses Hotmail | YRTNEG | Off Topic Discussion | 4 | 26 квітня 2009 13:14 |
| Доступ Vista без пароля | MJM | Операційні системи Windows | 18 | 29 серпня 2008 03:18 |
| Я заблокував мій mp3 знімні засоби масової інформації! | lizzyR | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 11 січня 2008 07:08 |
| I'Ve заблокували мій mp3 знімні медіа Thingy | lizzyR | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 6 січня 2008 04:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |