![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, im pokušavate pronaći drivere za moju HD, ja mogu naći dijagnostički alat za to, ali ne i drivere za nju svatko može ugoditi pomoć mene. PS, link na moj hard disk je ispod http://support.wdc.com/product/downl...&sid=8&lang=en |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard diskovi nemaju drivere za reći, Windows kontroleri izgrađen je u.
| |||
| |||
| njen samo coz prozori se ne mogu instalirati Windows |
|
| |||
| |||
| Ah, trebate SATA disk vozač, softver kako bi jednom dođe na vašem CD-u matične ploče ili isključite svoje web stranice. Ili otiđite u vaš BIOS i podesite vaš hard disk SATA kontroler u IDE način rada. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - Ne mogu da Pronađi Driver | cisco korisnik | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 19 listopad 2009 06:52 |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Pokušavajući Pronađi Driver Webcam | FisicoUk | Digital Imaging & Pisači | 3 | 13. kolovoz 2009 04:49 |
| Ne mogu naći pravi driver za moje zvučne kartice | joreel | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 22. lipnja 2009 08:44 |
| Ja licemjerje nađi sound driver | pete21 | Multimedija i kodeci | 17 | 19. listopad 2008 13:54 |
| Thread Tools | |
| |