![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, им покушавате пронаћи дривер за моју ХД, ја могу наћи дијагностички алат за то, али не и дривер за њу свако може угодити помоћ мене. ПС, линк на мој хард диск је испод хттп://суппорт.удц.цом/продуцт/доунл...&сид=8&ланг=ен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хард дискови немају дривер за рећи, Уиндоус контролори изграђен је у.
| |||
| |||
| њен само цоз прозори се не могу инсталирати Уиндоус |
|
| |||
| |||
| Ах, треба да САТА диск возач, софтвер како би једном дође на вашем ЦД-у матичне плоче или искључите своје уеб странице. Или идите у ваш БИОС и подесите ваш хард диск САТА контролер у ИДЕ начин рада. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цисцо Аиронет 802.11а/б/г бежични адаптер - Није могуће пронаћи Возач | Цисцо корисника | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 19. Окт 2009 06:52 |
| Тампа? Фине Возач ће скенер не ради. Уиндоус не може да открије уређаја | Схреддер | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 30 Авг 2009 08:02 |
| Покушавајући Пронађи Дривер УЕБЦАМ | ФисицоУк | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 13 аугуст 2009 04:49 |
| Не могу наћи прави дривер за моје звучне картице | јореел | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 22. јуна 2009 08:44 |
| Ја лицемјерје наћи соунд дривер | пете21 | Мултимедија и кодеци | 17 | 19 октобар 2008 13:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |