по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

U3 смарт технология

Reply

Нишка Инструменти
Old 8ми май 2008 г., 00:31
Модератор Група

Default U3 смарт технология

Напоследък има SanDisk Cruzer Микро 8GB , която има U3 технологията. Тя е доста хладен в сравнение с нормалните флаш памет, но аз съм се чудех дали някой използва U3 и ако си струва да се съхранява на диска или не. Дали това наистина полезно или просто като място?

Също така, когато се лансира устройството я попита дали иска да използва U3 и аз го приели. Am I сега остана с него, нито може да бъде премахнат?

Old 8 май 2008, 09:53
Модератор Група

Имам 2GB с него.

Аз никога не са взети от време, за да разберете какво всъщност е и той просто annoys глупости от мен всеки път, когато тя се отваря. Трябва да чакаме като 5 минути преди да можете да използвате устройството.

Мисля, че можете да свалите програми да се движат по него др

Аз наистина трябва просто формат го мисля.

Той никога не се отваря U3, когато го използвате за Vista OS по някаква причина.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 8ми май 2008 г., 09:56
Модератор Група

Аз вероятно ще го махна. Аз на първо мислех стартирането тампон беше много готино, но после ми прилагат мотиви хладка + компютрите не винаги = добро.

Намерих това http://www.u3.com/uninstall/

И както винаги http://portableapps.com/ Нека всеки, изграждане на всяка кола от нулата.

Old 15-ти май 2008 г., 23:41
Номер на групата

U3 е удобен, защото можете да инсталирате за борба с вируса на USB и можете да включите компютъра, без анти-вирус, Мои колеж понякога не анти-вирус, така U3 за мен

Моята система: Asus A7J Лаптоп

Процесор (и):
Intel Centrino Duo
Дънната платка:
Google A7J:)
RAM памет:
1 GB
Графична карта (и):
ATI R | adeon X1600
Звукова карта:
Не знам
Hard Drive (и):
100GB
Оптично устройство (а):
Външни 150 GB, а някои USB флаш
Дело / PSU:
Не знам, е за лаптоп
Охлаждане:
N / A
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Asus A7J Монитор
Операционна система (и):
Windows Media Център
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
ППР и DEP, мога ли да го направиш и е умен? Kaze Enji Windows операционни системи 9 10 ноември 2008 18:02
Word 2007 Smart Арт буболечка? rockyshred336699 Офис Suites & Приложения 0 18 април 2008 08:58
SMART Внимание! Твърд диск недостатъчност непосредствена гърмяща змия Дискове & сменяемите носители 6 13 Jan 2008 19:04
SMART твърдия диск недостатъчност предупреждение lamialex Общи Хардуер Чат 1 30 октомври 2007 год. 12:52
Smart недостатъчност открито: О Cew27 Дискове & сменяемите носители 3 27 Окт 2007 17:56
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc