![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Напоследък има SanDisk Cruzer Микро 8GB , която има U3 технологията. Тя е доста хладен в сравнение с нормалните флаш памет, но аз съм се чудех дали някой използва U3 и ако си струва да се съхранява на диска или не. Дали това наистина полезно или просто като място? Също така, когато се лансира устройството я попита дали иска да използва U3 и аз го приели. Am I сега остана с него, нито може да бъде премахнат? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам 2GB с него. Аз никога не са взети от време, за да разберете какво всъщност е и той просто annoys глупости от мен всеки път, когато тя се отваря. Трябва да чакаме като 5 минути преди да можете да използвате устройството. Мисля, че можете да свалите програми да се движат по него др Аз наистина трябва просто формат го мисля. Той никога не се отваря U3, когато го използвате за Vista OS по някаква причина.
|
| |||
| |||
| Аз вероятно ще го махна. Аз на първо мислех стартирането тампон беше много готино, но после ми прилагат мотиви хладка + компютрите не винаги = добро. Намерих това http://www.u3.com/uninstall/ И както винаги http://portableapps.com/ Нека всеки, изграждане на всяка кола от нулата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U3 е удобен, защото можете да инсталирате за борба с вируса на USB и можете да включите компютъра, без анти-вирус, Мои колеж понякога не анти-вирус, така U3 за мен
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ППР и DEP, мога ли да го направиш и е умен? | Kaze Enji | Windows операционни системи | 9 | 10 ноември 2008 18:02 |
| Word 2007 Smart Арт буболечка? | rockyshred336699 | Офис Suites & Приложения | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| SMART Внимание! Твърд диск недостатъчност непосредствена | гърмяща змия | Дискове & сменяемите носители | 6 | 13 Jan 2008 19:04 |
| SMART твърдия диск недостатъчност предупреждение | lamialex | Общи Хардуер Чат | 1 | 30 октомври 2007 год. 12:52 |
| Smart недостатъчност открито: О | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 27 Окт 2007 17:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |