![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě tady SanDisk Cruzer Micro 8GB , který má technologii U3. Je dost v pohodě oproti normální flash disk, ale já jsem přemýšlel, jestli někdo používá U3, a pokud je třeba udržovat na disku, nebo ne. Je to opravdu užitečné, nebo jen s nástupem do vesmíru? I když jsem zahájil řídit jej zeptal, jestli jsem chtěl použít U3 a já přijala. Mám teď s ním přilepená nebo může být odstraněna? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám jeden 2gb s ním. Nikdy jsem vzal čas, aby zjistili, co to vlastně je, a to prostě nudí kostek ze mě pokaždé, když je otevře. Mám počkat, stejně jako 5 minut, dokud můžu použít na jednotku. Myslím, že si můžete stáhnout programy, které běží na něm atd. Opravdu je to jen formát myslím. Nikdy se otevře U3, když jsem ji používat na OS Vista z nějakého důvodu.
|
| |||
| |||
| Budu asi odebrat. I na první myšlenka je "odrazovým můstkem bylo velmi chladné, ale potom použili moje úvaha cool + počítače = není vždy dobré. Našel http://www.u3.com/uninstall/ A jako vždy http://portableapps.com/ ať to někdo stavět žádné jízdy od nuly. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U3 je šikovné, protože můžete nainstalovat Anti-Virus na USB můžete připojit PC bez Anti-virus, My college někdy nemá Anti-Virus U3 tak pro mě
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PAE a DEP, mohu to udělat a je to chytrá? | Kaže Enji | Operační systémy Windows | 9 | 10. listopadu 2008 18:02 |
| Word 2007 Smart Umění chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikace | 0 | 18 dubna 2008 08:58 |
| SMART Pozor! Pevný disk selhání bezprostřední | sidewinder | Drives & Removable Media | 6 | 13. ledna 2008 19:04 |
| SMART pevného disku selhání varování | lamialex | Obecné Hardware Chat | 1 | 30. října 2007 12:52 |
| Smart selhání zjištěných: O | Cew27 | Drives & Removable Media | 3 | 27. října 2007 17:56 |
| Thread Nástroje | |
| |