μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

U3 έξυπνη τεχνολογία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8ης Μαΐου 2008, 00:31
Συντονιστής Ομάδας

Default U3 έξυπνη τεχνολογία

Πρόσφατα πήρε SanDisk Cruzer Micro 8GB η οποία έχει την τεχνολογία U3. Είναι πολύ cool σε σχέση με ένα κανονικό flash drive, αλλά αναρωτιέμαι αν κάποιος χρησιμοποιεί το U3 και αν αξίζει τον κόπο για να το οδηγείτε ή μη. Είναι πραγματικά χρήσιμο ή απλώς ανάληψη χώρο;

Επίσης, όταν θα ξεκινήσει η μετάδοση της κίνησης θα ερωτηθείτε εάν θα ήθελα να χρησιμοποιούν το U3 και δέχθηκε. Έχω κολλήσει τώρα με αυτή ή μπορεί να αφαιρεθεί;

Old 8ης Μαΐου 2008, 09:53
Συντονιστής Ομάδας

Έχω ένα 2GB ένα με αυτό.

Ποτέ δεν έχω λάβει το χρόνο για να μάθετε τι πραγματικά είναι και λίγο ενοχλητικό για τα χάλια από μένα κάθε φορά που ανοίγει. Θα πρέπει να περιμένουμε σαν 5 λεπτά μέχρι να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή.

Νομίζω ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα προγράμματα να τρέχουν σε αυτό κλπ.

Πραγματικά πρέπει να είναι μόνο μορφή νομίζω.

Ποτέ δεν ανοίγει U3 όταν χρησιμοποιώ το σε ένα λειτουργικό σύστημα Vista για κάποιο λόγο.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 8ης Μαΐου 2008, 09:56
Συντονιστής Ομάδας

Πιθανότατα θα το καταργήσετε. I σε πρώτη σκέψη την έναρξη επίθεμα ήταν πολύ cool αλλά στη συνέχεια εφαρμόζεται μου συλλογιστική του δροσερό + υπολογιστές δεν = πάντα καλό.

Βρέθηκαν αυτό http://www.u3.com/uninstall/

Και όπως πάντα http://portableapps.com/ ας οικοδομήσουμε κανείς κάθε δίσκο από το μηδέν.

Old 15ης Μαΐου 2008, 23:41
Ομάδα Δωρητών

U3 είναι βολικό, επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε το Anti-virus και για USB μπορείτε να συνδέσετε στον υπολογιστή που δεν Anti-virus, το κολέγιο μου μερικές φορές δεν έχει ιούς, ώστε U3 για μένα

Το σύστημά μου: A7J Asus Laptop

Processor (s):
Intel Centrino Duo
Motherboard:
Google A7J:)
Μνήμες:
1 GB
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Ε | adeon X1600
Κάρτα Ήχου:
Dunno
Hard Drive (s):
100GB
Optical Drive (s):
Εξωτερικό και περίπου 150 GB USB flash
Υπόθεση / PSU:
Dunno, Είναι για Laptop
Ψύξη:
N / A
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Asus A7J Monitor
Operating System (s):
Windows Media Centre
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PAE και DEP, μπορώ να το κάνω και αυτό είναι έξυπνο; Kaze Enji Λειτουργικά συστήματα Windows 9 10 Νοε 2008 18:02
Word 2007 Smart Art σφάλμα; rockyshred336699 Office Suites & Εφαρμογές 0 18 Απρ 2008 08:58
SMART Προσοχή! Σκληρό δίσκο αποτυχία επικείμενη SideWinder Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 13 Ιαν 2008 19:04
SMART σκληρό δίσκο αποτυχία προειδοποίηση lamialex Γενική Συζήτηση Hardware 1 30 Οκτ 2007 12:52
Smart αστοχία εντοπιστεί: O Cew27 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 27 Οκτ 2007 17:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.