![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα πήρε SanDisk Cruzer Micro 8GB η οποία έχει την τεχνολογία U3. Είναι πολύ cool σε σχέση με ένα κανονικό flash drive, αλλά αναρωτιέμαι αν κάποιος χρησιμοποιεί το U3 και αν αξίζει τον κόπο για να το οδηγείτε ή μη. Είναι πραγματικά χρήσιμο ή απλώς ανάληψη χώρο; Επίσης, όταν θα ξεκινήσει η μετάδοση της κίνησης θα ερωτηθείτε εάν θα ήθελα να χρησιμοποιούν το U3 και δέχθηκε. Έχω κολλήσει τώρα με αυτή ή μπορεί να αφαιρεθεί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα 2GB ένα με αυτό. Ποτέ δεν έχω λάβει το χρόνο για να μάθετε τι πραγματικά είναι και λίγο ενοχλητικό για τα χάλια από μένα κάθε φορά που ανοίγει. Θα πρέπει να περιμένουμε σαν 5 λεπτά μέχρι να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή. Νομίζω ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα προγράμματα να τρέχουν σε αυτό κλπ. Πραγματικά πρέπει να είναι μόνο μορφή νομίζω. Ποτέ δεν ανοίγει U3 όταν χρησιμοποιώ το σε ένα λειτουργικό σύστημα Vista για κάποιο λόγο.
|
| |||
| |||
| Πιθανότατα θα το καταργήσετε. I σε πρώτη σκέψη την έναρξη επίθεμα ήταν πολύ cool αλλά στη συνέχεια εφαρμόζεται μου συλλογιστική του δροσερό + υπολογιστές δεν = πάντα καλό. Βρέθηκαν αυτό http://www.u3.com/uninstall/ Και όπως πάντα http://portableapps.com/ ας οικοδομήσουμε κανείς κάθε δίσκο από το μηδέν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U3 είναι βολικό, επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε το Anti-virus και για USB μπορείτε να συνδέσετε στον υπολογιστή που δεν Anti-virus, το κολέγιο μου μερικές φορές δεν έχει ιούς, ώστε U3 για μένα
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PAE και DEP, μπορώ να το κάνω και αυτό είναι έξυπνο; | Kaze Enji | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 10 Νοε 2008 18:02 |
| Word 2007 Smart Art σφάλμα; | rockyshred336699 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 18 Απρ 2008 08:58 |
| SMART Προσοχή! Σκληρό δίσκο αποτυχία επικείμενη | SideWinder | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 13 Ιαν 2008 19:04 |
| SMART σκληρό δίσκο αποτυχία προειδοποίηση | lamialex | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 30 Οκτ 2007 12:52 |
| Smart αστοχία εντοπιστεί: O | Cew27 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 27 Οκτ 2007 17:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |