manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

U3 smart tehnologiju

Reply

Thread Tools
Old 8. svibanj 2008, 00:31
Moderator / ica grupe

Default U3 smart tehnologiju

Nedavno je dobio SanDisk Cruzer Micro 8GB koji ima U3 tehnologiju. To je ljepušan svjež u odnosu na normalan bljesak voziti, ali ja sam zadivljen ako netko koristi U3 i ako je vrijedan imajući na pogonu ili ne. Je li to stvarno ili samo korisna Zauzima prostor?

Isto tako kada sam pokrenuo je voziti ga je pitao ako sam htjela da koristi U3 i prihvatio sam ga. Sad sam u škripcu s njom ili ona može biti uklonjena?

Old 8. svibanj 2008, 09:53
Moderator / ica grupe

Imam jedan sa 2GB ga.

Nikad nisam uzeo vremena da saznate što to zapravo je i to samo annoys je sranje iz mene svaki put kad se otvara. Moram čekati kao 5 minuta dok se ne mogu koristiti pogon.

Mislim da možete skinuti programe za trčanje na nju itd.

JA stvarno treba samo format to mislim.

To nikad ne otvara U3 kad sam ga koristiti na Vista OS za neki razlog.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 8. svibanj 2008, 09:56
Moderator / ica grupe

I vjerojatno će ga ukloniti. I na prvi pomislio pokretanje jastučić je vrlo cool, ali zatim primjenjuju moj rezon cool računala + = nije uvijek dobro.

Pronađeno ovom http://www.u3.com/uninstall/

I kao i uvijek http://portableapps.com/ Let's itko bilo koji pogon graditi od nule.

Old 15 svi 2008, 23:41
Donatorska Grupa

U3 je pri ruci, jer možete instalirati Anti-virus na USB i možete priključiti PC bez Anti-virus, My koledž ponekad nema protu-virus pa U3 za mene

My System: Laptop Asus A7J

Procesor (i):
Intel Centrino Duo
Matične ploče:
Google A7J:)
RAM memorija:
1 GB
Grafička kartica (e):
ATI R | adeon X1600
Sound Card:
Dunno
Tvrdi disk (i):
100GB
Optički pogon (e):
External 150 GB i neki USB flash
Case / PSU:
Dunno, Ovo je na Laptop
Hlađenje:
N / A
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Asus A7J Monitor
Operacijski sustav (e):
Windows Media Centar
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
PAE i DEP, mogu li ja to učiniti, i to pametno? Kaže Enji Windows Operating Systems 9 10. studeni 2008 18:02
Word 2007 Smart umjetnosti bug? rockyshred336699 Office & Applications 0 18. travanj 2008 08:58
SMART Upozorenje! Hard disk neuspjeh predstojati sidewinder Drives & Izmjenjivi mediji 6 13 siječanj 2008 19:04
SMART hard disk failure warning lamialex General Hardware Chat 1 30. listopad 2007 12:52
Smart failure otkrivena: O Cew27 Drives & Izmjenjivi mediji 3 27. listopad 2007 17:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.