![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno je dobio SanDisk Cruzer Micro 8GB koji ima U3 tehnologiju. To je ljepušan svjež u odnosu na normalan bljesak voziti, ali ja sam zadivljen ako netko koristi U3 i ako je vrijedan imajući na pogonu ili ne. Je li to stvarno ili samo korisna Zauzima prostor? Isto tako kada sam pokrenuo je voziti ga je pitao ako sam htjela da koristi U3 i prihvatio sam ga. Sad sam u škripcu s njom ili ona može biti uklonjena? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam jedan sa 2GB ga. Nikad nisam uzeo vremena da saznate što to zapravo je i to samo annoys je sranje iz mene svaki put kad se otvara. Moram čekati kao 5 minuta dok se ne mogu koristiti pogon. Mislim da možete skinuti programe za trčanje na nju itd. JA stvarno treba samo format to mislim. To nikad ne otvara U3 kad sam ga koristiti na Vista OS za neki razlog.
|
| |||
| |||
| I vjerojatno će ga ukloniti. I na prvi pomislio pokretanje jastučić je vrlo cool, ali zatim primjenjuju moj rezon cool računala + = nije uvijek dobro. Pronađeno ovom http://www.u3.com/uninstall/ I kao i uvijek http://portableapps.com/ Let's itko bilo koji pogon graditi od nule. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U3 je pri ruci, jer možete instalirati Anti-virus na USB i možete priključiti PC bez Anti-virus, My koledž ponekad nema protu-virus pa U3 za mene
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PAE i DEP, mogu li ja to učiniti, i to pametno? | Kaže Enji | Windows Operating Systems | 9 | 10. studeni 2008 18:02 |
| Word 2007 Smart umjetnosti bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. travanj 2008 08:58 |
| SMART Upozorenje! Hard disk neuspjeh predstojati | sidewinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 13 siječanj 2008 19:04 |
| SMART hard disk failure warning | lamialex | General Hardware Chat | 1 | 30. listopad 2007 12:52 |
| Smart failure otkrivena: O | Cew27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 27. listopad 2007 17:56 |
| Thread Tools | |
| |