![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Recent a primit o SanDisk Cruzer Micro 8GB care are U3 tehnologie. Este destul de mişto, comparativ cu o unitate flash normal, dar eu sunt întrebam dacă cineva foloseşte U3 şi în cazul în care acesta este în valoare de păstrare pe unitatea de stocare sau nu. Este foarte util sau doar iniţierea spaţiu? De asemenea, atunci când am lansat-o unitate a întrebat dacă aş fi vrut să folosească U3 si am acceptat-o. Am ramas cu ea acum sau poate fi scos? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am o 2GB o cu el. Nu am mai avut timp pentru a afla ce este de fapt, este şi el doar annoys cu prostiile de la mine de fiecare dată când aceasta se deschide. Trebuie să aştept ca 5 minute, până când am posibilitatea să utilizaţi unitatea. Cred că puteţi descărca programe pentru a rula pe ea etc Eu chiar trebuie doar să îl formataţi cred. Ea nu se deschide U3, atunci când sa-l folosesc pe un sistem de operare Vista dintr-un motiv.
|
| |||
| |||
| Eu, probabil, se va elimina. Am crezut că de la prima lansare tampon a fost foarte misto, dar apoi mi raţionament aplicat de cool + computere nu întotdeauna = bun. Am găsit această http://www.u3.com/uninstall/ Şi ca întotdeauna http://portableapps.com/ Să oricine construi orice unitate de la zero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U3 este la îndemână, pentru că puteţi instala anti-virus pe USB şi vă puteţi conecta la calculator cu nu anti-virus, colegiu mea, uneori, nu are nici un anti-virus U3 atât pentru mine
|
| Marcaje |