![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно је добио СанДиск Црузер Мицро 8ГБ који има У3 технологију. То је згодан хладан у односу на нормалан бљесак возити, али ја сам задивљен ако неко користи У3 и ако је вриједан имајући на погону или не. Да ли је то стварно или само корисна заузима простор? Исто тако када сам покренуо је возити га је питао ако сам хтела да користи У3 и прихватио сам га. Сад сам у шкрипцу с њом или она може бити уклоњена? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам један са 2ГБ га. Никад нисам узео времена да сазнате шта то заправо је и то само анноыс је срање из мене сваки пут кад се отвара. Морам чекати као 5 минута док се не могу користити погон. Мислим да можете скинути програме за трчање на њу итд ЈА стварно треба само формат то мислим. То никад не отвара У3 кад сам га користити на Виста ОС за неки разлог.
|
| |||
| |||
| И вероватно ће га уклонити. И на први помислио покретање јастучићи је веома цоол, али затим примењују мој резон цоол рачунара + = није увек добро. Пронађено овом хттп://ууу.у3.цом/унинсталл/ И као и увек хттп://портаблеаппс.цом/ Лет'с ико било који погон градити од нуле. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У3 је при руци, јер можете инсталирати Анти-вирус на УСБ и можете прикључити ПЦ без Анти-вирус, Мы колеџ понекад нема проту-вирус па У3 за мене