![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Имам Freecom ToughDrive 250GB, бе то за около 3 / 4 месеца и му е отгоре, но последните няколко дни, тя изглежда да има buggered се малко. Когато се опитам да играе някой от музиката ми се, че той или отнема 1 / 2 минути, за да играят на песента и когато тя не мога да престана да го пр., или тя няма да се играят на всички и обикновено води до Windows Media Player " не реагира и да се налага да го убие. Тогава, когато се опитвам и достъп до него от кликнете върху "My Computer", щракнете върху нея и тя ще нито да ме видите всички файлове, тогава, когато се опитвам и кликнете върху друг файл, той замръзва или Windows Explorer и че завършва "не отговор "също. Тя също така няма да споделите с мен копие / резервната нищо от диска. В устройството е много далече от пълна. Im 'тичане на Windows Vista Home Premium и моята система спецификациите: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64X2 Мобилни технологии TL-60 2.00GHz 1918 MB Всякакви идеи оценявам:) Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали шофиране с друг компютър
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Hard Drive Проблем | matthewforu | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25 Юни 2008 07:03 |
| Проблем с твърдия диск ..!!! | Munish426 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 2-ро Mar 2008 06:14 |
| Твърд диск проблем, харесвам помагам | MrRelish | Общи Хардуер Чат | 10 | 4 януари 2008 09:03 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |