menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk USB Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 5. dubna 2008, 14:42
Nový člen skupiny

Default Pevný disk USB Problem

Ahoj,

Mám Freecom ToughDrive 250gigabajt, musel ji asi 3 / 4 měsíce a nyní byl jeho začátek, ale posledních pár dní se zdá, že mají buggered až trochu. Když jsem zkusit hrát některou z mé hudby mimo to, že buď je 1 / 2 minuty hrát píseň, a když se nemůžu zastavit, atd., nebo se nebude hrát vůbec a obvykle vede k programu Windows Media Player ' nereaguje 's a zabít ho. Potom, když jsem se pokusila přístup z Kliknutím na 'My Computer', I klikněte na ni a budete buď Ukaž mi všechny soubory a pak, když zkusím a klikněte na jiném souboru zamrzne nebo Windows Explorer, a že skončí 'ne reagovat 'také. Také nebude ať mi kopírovat / backup nic z disku. Tato jednotka je zdaleka úplné.

Běžím na Windows Vista Home Premium a můj systém specifikace:

Dell Inspiron I1721
AMD Turion 64X2 Mobile technologií TL-60 2.00GHz
1918 MB

Jakékoliv myšlenky ocení:)

Díky
Old 5. dubna 2008, 16:56
Dárce Skupina

Default Pevný disk USB Problem

Už jste vyzkoušeli pohon s jiným PC

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základní desky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pevný disk Problem matthewforu Drives & Removable Media 1 25. června 2008 07:03
Problém s pevného disku ..!!! Munish426 Drives & Removable Media 1 2. března 2008 06:14
Pevný disk problém, prosím pomozte MrRelish Obecné Hardware Chat 10 4. ledna 2008 09:03
Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 8 15. Září 2006 03:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.