![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám Freecom ToughDrive 250gigabajt, musel ji asi 3 / 4 měsíce a nyní byl jeho začátek, ale posledních pár dní se zdá, že mají buggered až trochu. Když jsem zkusit hrát některou z mé hudby mimo to, že buď je 1 / 2 minuty hrát píseň, a když se nemůžu zastavit, atd., nebo se nebude hrát vůbec a obvykle vede k programu Windows Media Player ' nereaguje 's a zabít ho. Potom, když jsem se pokusila přístup z Kliknutím na 'My Computer', I klikněte na ni a budete buď Ukaž mi všechny soubory a pak, když zkusím a klikněte na jiném souboru zamrzne nebo Windows Explorer, a že skončí 'ne reagovat 'také. Také nebude ať mi kopírovat / backup nic z disku. Tato jednotka je zdaleka úplné. Běžím na Windows Vista Home Premium a můj systém specifikace: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64X2 Mobile technologií TL-60 2.00GHz 1918 MB Jakékoliv myšlenky ocení:) Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste vyzkoušeli pohon s jiným PC
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk Problem | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. června 2008 07:03 |
| Problém s pevného disku ..!!! | Munish426 | Drives & Removable Media | 1 | 2. března 2008 06:14 |
| Pevný disk problém, prosím pomozte | MrRelish | Obecné Hardware Chat | 10 | 4. ledna 2008 09:03 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |