![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω ένα Freecom ToughDrive 250GB, αν για 3 / 4 μήνες τώρα και έχουν την αρχή, αλλά αυτές οι τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχουν μέχρι buggered λίγο. Όταν προσπαθώ να παίξουν κάποιο από τη μουσική μου είναι ότι είτε off διαρκεί 1 / 2 λεπτά για να παίξει το τραγούδι και όταν το κάνει δεν μπορώ να το σταματήσουμε κ.λπ., ή δεν θα παίζουν σε όλα τα αποτελέσματα και συνήθως στα Windows Media Player " δεν ανταποκρίνεται "και να πρέπει να σκοτώσει. Στη συνέχεια, όταν προσπαθώ και πρόσβασης από κλικ "Ο υπολογιστής μου", θα πατήσουν σε αυτή και θα είτε να δω όλα τα αρχεία, τότε όταν προσπαθώ και κάντε κλικ στο άλλο αρχείο που παγώνει τα πάνω ή προς τα Windows Explorer και καταλήγει ότι «δεν ανταποκρίνεται επίσης. Επίσης, δεν θα επιτρέψτε μου να αντιγράψετε / backup τίποτα από την οδήγηση. Η οδήγηση είναι πουθενά κοντά πλήρως. Είμαι που λειτουργούν με Windows Vista Home Premium και το σύστημά μου specs: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64X2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz 1918 MB Τυχόν ιδέες εκτιμώνται:) Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει το δίσκο με έναν άλλο υπολογιστή
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Σκληρός Δίσκος Problem | matthewforu | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Ιουν 2008 07:03 |
| Πρόβλημα με το σκληρό δίσκο ..!!! | Munish426 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 2η Μαρ 2008 06:14 |
| Σκληρό δίσκο το πρόβλημα, παρακαλώ βοήθεια | MrRelish | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 4η Ιαν 2008 09:03 |
| Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 15η Σεπ 2006 03:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |