![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Imam Freecom ToughDrive 250GB, imala je za oko 3 / 4 mjeseca i njegova je vrh, ali tih posljednjih nekoliko dana, čini se da su se malo buggered. Kad pokušam igrati bilo koji od moj glazba isključena je to bilo potrebno 1 / 2 minute da igraju pjesmu i kad se ne mogu zaustaviti, itd., ili ako se neće igrati na svim rezultatima i obično u programu Windows Media Player " ne reagira ", a da pritom ne morate ubiti ga. Onda našto JA probati i pristup sa klikom na "My Computer", sam kliknite na njega, te će oba daj da vidim sve datoteke, onda kad sam probati i kliknite na drugu datoteku freezes on gore ili Windows Exploreru, te da završi 'ne reagirati 'također. Također, neće me pustiti da copy / backup ništa iz pogona. Vožnja je puna nigdje u blizini. Im 'trčanje na Windows Vista Home Premium i moj sistem naočale: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64X2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz 1918 MB Bilo koji ideja dobrodošla:) Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao s drugom disku računala