![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, יש לי Freecom ToughDrive 250GB, זה היה בערך 3 / 4 חודשים עכשיו ואת היה הדף האחרון, אבל אלה כמה ימים נראה שיש buggered קצת למעלה. כשאני מנסה לנגן את המוסיקה של כל הנחה זה גם לוקח את זה 1 / 2 דקות כדי לנגן את השיר וכאשר היא עושה אני לא יכול לעצור אותו וכו ', או שהוא לא משחק בכלל, ובדרך כלל התוצאות ב-Windows Media Player' לא להגיב 'ו צורך להרוג אותו. לאחר מכן, כאשר אני מנסה לגשת אליו ו לחיצה מ 'המחשב שלי', אני ללחוץ עליו וזה יהיה גם נתנו לי לראות את כל הקבצים, אז כשאני מנסה ולחץ קובץ אחר זה ההקפאה מעלה או את Windows Explorer ו המסתיים למעלה 'לא להגיב 'גם. זה גם לא נתנו לי העתק / גיבוי כלום מהכונן. הכונן הוא בשום מקום ליד מלא. אני מופיעה ב-Windows Vista Home Premium ו שלי מערכת מפרט: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64X2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz 1918 MB כל הרעיונות appreciated:) תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית את הכונן למחשב אחר
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| Hard Drive Problem | matthewforu | כוננים & נשלפת | 1 | ה -25 בחודש יוני 2008 07:03 |
| בעיה עם כונן קשיח ..!!! | Munish426 | כוננים & נשלפת | 1 | 2nd מרץ 2008 06:14 |
| כונן קשיח הבעיה, אנא עזור | MrRelish | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 4th ינואר 2008 09:03 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |