![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, Turiu Freecom ToughDrive 250GB, turėjo jį apie 3 / 4 mėnesių, dabar ir jos yra viršuje, o pastaruosius keletą dienų ji atrodo buggered truputį. Kai bandau paleisti bet mano muzika ne jis arba ji laikosi 1 / 2 minutes atlikti dainą ir kai ji negaliu sustoti ir tt, ar tai nebus atlikti visų, ir paprastai rezultatus Windows Media Player " neatsako "ir atsižvelgdamas į jį užmušti. Tada, kai bandau patekti ir iš paspauskite "My Computer", aš paspauskite ją ir ji bus arba leiskite man pamatyti visus failus, tada, kai aš stengiuosi ir spustelėkite vieną failą jis sustabdomas iki "arba" Windows Explorer "ir baigiasi" ne atsakyti "taip pat. Tai taip pat neleidžia man kopiją / atsarginės nieko iš disko. Diskas yra toli gražu ne visa. Aš "Windows Vista Home Premium" ir "Mano sistema Specifikacijos: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64x2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz 1.918 MB Any ideas appreciated:) Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė vairuoti su kito kompiuterio
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Kietojo disko problema | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | Birželis 25, 2008 07:03 |
| Problemos su kietojo disko ..!!! | Munish426 | Drives & Removable Media | 1 | 2 kovas 2008 06:14 |
| Kietojo disko problema, prašom padėti | MrRelish | General Hardware Chat | 10 | 4 sausis 2008 09:03 |
| Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 8 | 15 rugsėjis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |