mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

USB Hard Drive Problema

Reply

Temos įrankiai
Old 5 balandis 2008, 14:42
Naujas Narys

Default USB Hard Drive Problema

Hi there,

Turiu Freecom ToughDrive 250GB, turėjo jį apie 3 / 4 mėnesių, dabar ir jos yra viršuje, o pastaruosius keletą dienų ji atrodo buggered truputį. Kai bandau paleisti bet mano muzika ne jis arba ji laikosi 1 / 2 minutes atlikti dainą ir kai ji negaliu sustoti ir tt, ar tai nebus atlikti visų, ir paprastai rezultatus Windows Media Player " neatsako "ir atsižvelgdamas į jį užmušti. Tada, kai bandau patekti ir iš paspauskite "My Computer", aš paspauskite ją ir ji bus arba leiskite man pamatyti visus failus, tada, kai aš stengiuosi ir spustelėkite vieną failą jis sustabdomas iki "arba" Windows Explorer "ir baigiasi" ne atsakyti "taip pat. Tai taip pat neleidžia man kopiją / atsarginės nieko iš disko. Diskas yra toli gražu ne visa.

Aš "Windows Vista Home Premium" ir "Mano sistema Specifikacijos:

Dell Inspiron I1721
AMD Turion 64x2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz
1.918 MB

Any ideas appreciated:)

Ačiū
Old 5 balandis 2008, 16:56
Donorų grupės

Default USB Hard Drive Problema

Jūs bandė vairuoti su kito kompiuterio

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? nightstar CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 9 lapkritis 2009 10:30
Kietojo disko problema matthewforu Drives & Removable Media 1 Birželis 25, 2008 07:03
Problemos su kietojo disko ..!!! Munish426 Drives & Removable Media 1 2 kovas 2008 06:14
Kietojo disko problema, prašom padėti MrRelish General Hardware Chat 10 4 sausis 2008 09:03
Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 8 15 rugsėjis 2006 03:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.