менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

USB Hard Drive проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 квітня 2008, 14:42
Нові члени групи

Default USB Hard Drive проблеми

Привіт там,

Я Freecom ToughDrive 250GB, якщо б він протягом приблизно 3 / 4 місяців і зараз була зверху, а ці останні кілька днів він, здається, buggered до бита. Коли я намагаюся грати ніякої моєї музики з неї він або займає 1 / 2 хвилини, щоб грати пісню, і коли воно не може зупинити його і так далі, або його не буде грати на всіх, і зазвичай призводить до Windows Media Player " не відповідає "і того, щоб убити його. Потім, коли я намагаюся і доступ до нього із заслання "," Мій комп'ютер "Я клацніть на ньому і його треба або дозвольте мені побачити всі файли, а потім, коли я намагаюся і виберіть інший файл, він замерзає або Windows Explorer і закінчується" не відповіли "також. Він також не дозволить мені скопіювати / резервного нічого з вашого приводу. Диску далеко не повним.

Я що працюють на Windows Vista Home Premium і моєї характеристики системи:

Dell Inspiron I1721
AMD Turion 64X2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz
1918 МБ

Будь-які ідеї оцінили:)

Спасибо
Old 5 квітня 2008, 16:56
Донор групи

Default USB Hard Drive проблеми

Ви пробували диск з іншого комп'ютера

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.