![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Я Freecom ToughDrive 250GB, якщо б він протягом приблизно 3 / 4 місяців і зараз була зверху, а ці останні кілька днів він, здається, buggered до бита. Коли я намагаюся грати ніякої моєї музики з неї він або займає 1 / 2 хвилини, щоб грати пісню, і коли воно не може зупинити його і так далі, або його не буде грати на всіх, і зазвичай призводить до Windows Media Player " не відповідає "і того, щоб убити його. Потім, коли я намагаюся і доступ до нього із заслання "," Мій комп'ютер "Я клацніть на ньому і його треба або дозвольте мені побачити всі файли, а потім, коли я намагаюся і виберіть інший файл, він замерзає або Windows Explorer і закінчується" не відповіли "також. Він також не дозволить мені скопіювати / резервного нічого з вашого приводу. Диску далеко не повним. Я що працюють на Windows Vista Home Premium і моєї характеристики системи: Dell Inspiron I1721 AMD Turion 64X2 Mobile Technology TL-60 2.00GHz 1918 МБ Будь-які ідеї оцінили:) Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували диск з іншого комп'ютера