по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 май 2008 г., 02:21
Член Група

Default USB Memory Stick & Vista

Здравейте, това не е сериозен проблем, но това е bugging мен, тъй като това е нещо дневно.

Имам 1GB USB памет, който да използвам за прехвърляне на данни от моето XP компютър, който е свързан към интернет, за да ми Vista компютър, който не е свързан интернет.

Когато включите паметта ми стик в моя Vista компютър, нищо не се случва и не мога да вляза в нея на всички. Но ако аз рестартирайте компютъра и поставете го пак тя дойде добре. И така всеки път, когато искате да я използвате трябва да рестартирате компютъра. И всеки път, когато рестартирате компютъра си откъснат Gadgets от страничната лента ми изчезна!

Някакви идеи как да се определят тези неща, моля?
Old 13 май 2008 г., 08:02
Номер на групата

Една добре проектирана система не трябва да правят много шум, когато включите нещо, с изскачащи прозорци и какво ли не. Сигурен ли си, че тя не е само за приемане на шофиране без послание? Дали тя не се появи на всички в списъка си на дискове?

Old 13 май 2008 г., 08:54
Член Група

Не, това не е в списъка под дискове / сваляеми съхранение до след Имам рестартирали компютъра си всеки път.
Old 18-ти май 2008 г., 02:18
Член Група

Отидете в моя компютър и кликнете опции и даде възможност на сменяеми дискове.
Old 19-ти май 2008 г., 02:03
Член Група

Благодаря, компютърни lover786. Но може ли да е малко по-специфично?

Не съществува "Опции" в компютъра или нещо да "даде възможност на сменяеми дискове". Ive 'също проверени в рамките на компютъра "свойства" и в контролния панел и в диспечера на устройствата, не може да намери всичко на всички, за да може.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Извънработно Memory Stick? Sayjod Дискове & сменяемите носители 1 23-ти октомври 2009 г 09:45
Memory Stick не работи djkcp Дискове & сменяемите носители 8 19 Feb 2009 15:02
Memory Stick блок??? mctw Дискове & сменяемите носители 1 18-ти септември 2008 17:14
Memory Stick работи в един персонален компютър, но не и на другите intellix Дискове & сменяемите носители 3 2-ро октомври 2007 15:52
Нови Memory Stick! kooga Дискове & сменяемите носители 4 29 Авг 2007 15:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc