![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, това не е сериозен проблем, но това е bugging мен, тъй като това е нещо дневно. Имам 1GB USB памет, който да използвам за прехвърляне на данни от моето XP компютър, който е свързан към интернет, за да ми Vista компютър, който не е свързан интернет. Когато включите паметта ми стик в моя Vista компютър, нищо не се случва и не мога да вляза в нея на всички. Но ако аз рестартирайте компютъра и поставете го пак тя дойде добре. И така всеки път, когато искате да я използвате трябва да рестартирате компютъра. И всеки път, когато рестартирате компютъра си откъснат Gadgets от страничната лента ми изчезна! Някакви идеи как да се определят тези неща, моля? |
|
| |||
| |||
| Една добре проектирана система не трябва да правят много шум, когато включите нещо, с изскачащи прозорци и какво ли не. Сигурен ли си, че тя не е само за приемане на шофиране без послание? Дали тя не се появи на всички в списъка си на дискове?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Не, това не е в списъка под дискове / сваляеми съхранение до след Имам рестартирали компютъра си всеки път. |
|
| |||
| |||
| Отидете в моя компютър и кликнете опции и даде възможност на сменяеми дискове. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, компютърни lover786. Но може ли да е малко по-специфично? Не съществува "Опции" в компютъра или нещо да "даде възможност на сменяеми дискове". Ive 'също проверени в рамките на компютъра "свойства" и в контролния панел и в диспечера на устройствата, не може да намери всичко на всички, за да може. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Извънработно Memory Stick? | Sayjod | Дискове & сменяемите носители | 1 | 23-ти октомври 2009 г 09:45 |
| Memory Stick не работи | djkcp | Дискове & сменяемите носители | 8 | 19 Feb 2009 15:02 |
| Memory Stick блок??? | mctw | Дискове & сменяемите носители | 1 | 18-ти септември 2008 17:14 |
| Memory Stick работи в един персонален компютър, но не и на другите | intellix | Дискове & сменяемите носители | 3 | 2-ро октомври 2007 15:52 |
| Нови Memory Stick! | kooga | Дискове & сменяемите носители | 4 | 29 Авг 2007 15:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |