menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 13 května 2008, 02:21
Člen Skupina

Default USB Memory Stick & Vista

Ahoj, to není závažný problém, ale štve mě to jak to je každodenní záležitost.

Mám 1GB USB klíčenku, která se používá pro přenos dat z počítače XP, který je připojen k internetu má Průhled počítač, který není připojen k internetu.

Když jsem plug jsem paměťovou kartu do mého PC Vista, nic se neděje a já nemůžu přístup vůbec. Ale kdybych restartujte počítač a znovu ji připojte to přijde až v pořádku. Takže pokaždé, když chci používat musím restartovat pc. A pokaždé, když jsem restartovat pc jsem oddělit miniaplikace z postranního panelu mi zmizí!

Nějaké nápady, jak opravit tyto věci, prosím?
Old 13. května 2008, 08:02
Dárce Skupina

Propracovaný systém by neměl dělat spoustu hluku, když připojíte něco, s vyskakovacích oken a kdoví co ještě. Jste si jistý, že to není jen o přijetí cesta bez vzkaz? Má vůbec nezobrazí v seznamu disků?

Old 13 května 2008, 08:54
Člen Skupina

Ne, to není zařazen disky / odmontovatelný uložení do po Mám opakovaný start má počítač každý čas.
Old 18 května 2008, 02:18
Člen Skupina

Jděte do svého počítače a klepněte na položku Možnosti a umožnit vyměnitelných disků.
Old 19 května 2008, 02:03
Člen Skupina

Díky, počítač lover786. Ale mohl byste být trochu konkrétnější?

Neexistuje žádná 'options' do počítače nebo nic 'umožnila výměnné disky'. Já jsem také zkontroloval v rámci počítače 'Vlastnosti' a v Ovládacích panelech a pod Správce zařízení, nemohou najít vůbec nic, aby mohl.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mimo pracovní Memory Stick? Sayjod Drives & Removable Media 1 23.října 2009 09:45
Memory Stick nefunguje djkcp Drives & Removable Media 8 19. únor 2009 15:02
Memory Stick bloku? mctw Drives & Removable Media 1 18. Září 2008 17:14
Memory Stick pracuje v jednom PC, ale ne ostatní intellix Drives & Removable Media 3 2. října 2007 15:52
Nová karta Memory Stick! kooga Drives & Removable Media 4 29 srpen 2007 15:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.