μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Μαΐου 2008, 02:21
Μέλος Ομάδα

Default USB Memory Stick & Vista

Γεια σου, αυτό δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά είναι bugging εμένα, δεδομένου ότι είναι ένα καθημερινό πράγμα.

Έχω ένα USB stick μνήμης 1GB που χρησιμοποιώ για τη μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή μου XP το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο για να Vista pc μου, η οποία δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Όταν συνδέω μνήμη μου stick σε Vista pc μου, δεν συμβαίνει τίποτα και δεν μπορώ να την πρόσβαση σε όλους. Αλλά αν μου κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή και συνδέστε το ξανά έρχεται ωραία. Έτσι, κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιούν πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Και κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή αποσπάται gadgets μου από μου Sidebar εξαφανίζονται!

Κάθε ιδέες για το πώς να καθορίζουν αυτά τα πράγματα σε παρακαλώ;
Old 13η Μαΐου 2008, 08:02
Ομάδα Δωρητών

Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα δεν θα πρέπει να κάνουν πολύ θόρυβο όταν συνδέσετε σε κάτι, με popups και whatnot. Είστε σίγουροι ότι δεν δέχεται μόνο το δίσκο δεν ένα μήνυμα; Μήπως αυτό δεν εμφανίζεται καθόλου στη λίστα των δίσκων;

Old 13 Μαΐου 2008, 08:54
Μέλος Ομάδα

Όχι, δεν είναι που δεν αναγράφονται στις μονάδες δίσκου / αφαιρούμενη αποθήκευση μέχρι μετά Έχω επανεκκίνηση του υπολογιστή μου κάθε φορά.
Old 18 Μάη 2008, 02:18
Μέλος Ομάδα

Πηγαίνετε στον υπολογιστή μου και τις επιλογές κάντε κλικ στο κουμπί και θα επιτρέψει αφαιρούμενων δίσκων.
Old 19 Μαΐου, 2008, 02:03
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ, lover786 υπολογιστή. Αλλά μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος;

Υπάρχουν επιλογές δεν 'σύμφωνα με υπολογιστή ή οτιδήποτε άλλο για να "επιτρέψει αφαιρούμενων δίσκων". Έχω επίσης ελέγχεται σύμφωνα με τον υπολογιστή "ιδιότητες" και στο Control Panel και κάτω από Device Manager, δεν μπορεί να βρει τίποτα απολύτως για να την ενεργοποιήσετε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μη Εργασίας Memory Stick? Sayjod Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 23 Οκτωβρίου του 2009 09:45
Memory Stick Δεν Εργασίας djkcp Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 8 19 Φεβ 2009 15:02
Memory Stick μπλοκ;;; mctw Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 18η Σεπ 2008 17:14
Memory Stick λειτουργεί σε ένα PC, αλλά δεν τα άλλα intellix Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 2η Οκτωβρίου 2007 15:52
Νέο Memory Stick! kooga Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 29 Αυγ 2007 15:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.