![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, tämä ei ole vakava ongelma, mutta se häiritsee minua, koska se on päivittäin asia. Minulla on USB-muistitikku 1 Gb jota käytetään tietojen siirtämiseen minun XP-tietokone on yhteydessä Internetiin, jotta minun Vista-tietokoneeseen, joka ei ole internet-yhteydessä. Kun kytken minun muistitikku minun Vista-tietokoneeseen, mitään ei tapahdu enkä voi käyttää sitä lainkaan. Mutta jos käynnistä tietokone uudelleen ja kytke se uudelleen, se tulee hieno. Joten aina kun haluan käyttää sitä minun tietokone uudelleen. Ja joka kerta, kun tietokone käynnistetään minun irrallaan pienoisohjelmat minun Sidebar katoavat! Mitään ideoita, miten korjata nämä asiat please? |
|
| |||
| |||
| Hyvin suunniteltu järjestelmä ei saa tehdä paljon melua, kun kytket jotain, ponnahdusikkunat ja vaikka mitä. Oletko varma, että se ei ole vain hyväksyä ajaa ilman viestiä? Eikö ole lainkaan nähdä listan ajaa?
__________________ Uskon allekirjoituksen, siksi olen olemassa! Uskon, että korkea että on minulle allekirjoituksen ... |
|
| |||
| |||
| Ei, se ei ole lueteltu asemat / irrotettava muisti kunnes jälkeen Olen restarted minun pc kerta. |
|
| |||
| |||
| Hyppää Oma tietokone ja valitse Valinnat ja mahdollistaa irrotettavat levyt. |
|
| |||
| |||
| Thanks, tietokone lover786. Mutta voisitko olla vähän tarkemmin? Ei ole "Valinnat"-Tietokone tai jotain ", jotta irrotettavat levyt". Olen myös tarkistanut alle tietokoneen "ominaisuuksia" ja Ohjauspaneeli ja alle Laitehallinta ei löydä yhtään mitään, jotta se. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Ei Working Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | 23 lokakuu 2009 09:45 |
| Memory Stick Ei Työskentely | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19th Feb 2009 15:02 |
| Memory Stick estää? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18. Sep 2008 17:14 |
| Memory Stick toimii yhdessä kpl mutta ei muita | intellix | Drives & Removable Media | 3 | 2nd Lokakuu 2007 15:52 |
| Uusi Memory Stick! | kooga | Drives & Removable Media | 4 | 29th Aug 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |