![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, ovo nije ozbiljan problem, ali je bugging me jer je dnevni stvar. Imam 1GB USB memory stick koji sam koristiti za prijenos podataka iz moje XP računalo koje se spaja na Internet na moj Vidik PC koji nije internetom povezane. Kad sam plug moj memory stick u moj Vidik PC, ništa se ne događa, a ja ne mogu pristupiti na sve. Ali ako ja ponovo pokrenite računalo i priključiti ga na opet dolazi do fine. Tako svaki put kad želim da sam ga koristiti da biste ponovo pokrenuli računalo. I svaki put sam ponovno pokretanje moj pc gadgets odvojen od moje Sidebaru nestati! Bilo koji ideja kako to popraviti molim te stvari? |
|
| |||
| |||
| Dobro dizajniran sistem ne bi trebalo učiniti puno buke kada nešto u dodatku, s' popups i sitnica. Jeste li sigurni da je ne samo prihvatili voziti bez poruku? Da li to uopće ne pojavljuju u popisu diskova?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ne, to nije navedena pod diskovi / removable storage do nakon Imam ponovno pokretanje moj pc svaki put. |
|
| |||
| |||
| Idi na moj računalo i kliknite na Opcije te omogućite removable diskove. |
|
| |||
| |||
| Hvala, lover786 računalo. Ali možete li biti malo određeniji? Nema 'opcija' pod Computer ili ništa 'omogućiti removable disks'. Ive 'isto tako ček računalo pod' nekretnine 'i u Control Panel te pod Device Manager, ništa ne može naći na svim da omogućite ga. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neradni Memory Stick? | Sayjod | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 23 listopad 2009 09:45 |
| Memory Stick Not Working | djkcp | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 19. veljača 2009 15:02 |
| Memory Stick blok? | mctw | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 18. Ruj 2008 17:14 |
| Memory stick radi na jednom računalu, ali ne i ostale | intellix | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 2 listopad 2007 15:52 |
| Novi Memory Stick! | kooga | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 29. kolovoz 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |