kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

Téma eszközök
Old Május 13 2008, 02:21
Csoport tagja

Default USB Memory Stick & Vista

Szia, ez nem egy komoly probléma, de ez felbassza nekem ez a mindennapi dolog.

Van egy USB 1GB Memory Stick amely használható adatokat az én XP számítógépen, amely csatlakozik az internethez, hogy én Vista PC, amely nem internet csatlakozik.

Amikor én plug Memory Stick be a Vista pc, nem történik semmi és nem tudok hozzáférni minden. De ha újra a számítógépet, és csatlakoztassa újból jön ki jól. Így minden alkalommal, amikor akarom használni azt kell újraindítani a számítógépet. És minden alkalommal, amikor újraindítja a PC-én kihelyezett gadgeteket az én Sidebart eltűnnek!

Van ötleted, hogyan lehet ezeket a dolgokat meg kérlek?
Old Május 13 2008, 08:02
Donor Group

A jól tervezett rendszer nem teszi nagy zajt, ha dugó valamit, a popup és miegymás. Biztos benne, hogy nem csupán elfogadja a meghajtó nélkül üzenet? Van egyáltalán nem jelennek meg a listán a meghajtó?

Old 13. május 2008, 08:54
Csoport tagja

Nem, ez nem szerepel a meghajtó / eltávolítható ig után Van restarted az én-m pc minden egyes alkalommal.
Old Május 18 2008, 02:18
Csoport tagja

Lépjünk be a számítógépet, és kattintson a lehetőségeket, és lehetővé teszi a cserélhető lemezt.
Old 19. május 2008, 02:03
Csoport tagja

Kösz, számítógép lover786. De tudnál egy kicsit konkrétabb?

Nincs a "választási lehetőségek" a számítógép, vagy ilyesmi, hogy "lehetővé teszi a cserélhető lemezeket. Én is ellenőrizték a számítógép "tulajdonságok" és a Control Panel-és a Device Manager, nem talál semmit, amely lehetővé teszi azt.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.