![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, ez nem egy komoly probléma, de ez felbassza nekem ez a mindennapi dolog. Van egy USB 1GB Memory Stick amely használható adatokat az én XP számítógépen, amely csatlakozik az internethez, hogy én Vista PC, amely nem internet csatlakozik. Amikor én plug Memory Stick be a Vista pc, nem történik semmi és nem tudok hozzáférni minden. De ha újra a számítógépet, és csatlakoztassa újból jön ki jól. Így minden alkalommal, amikor akarom használni azt kell újraindítani a számítógépet. És minden alkalommal, amikor újraindítja a PC-én kihelyezett gadgeteket az én Sidebart eltűnnek! Van ötleted, hogyan lehet ezeket a dolgokat meg kérlek? |
|
| |||
| |||
| A jól tervezett rendszer nem teszi nagy zajt, ha dugó valamit, a popup és miegymás. Biztos benne, hogy nem csupán elfogadja a meghajtó nélkül üzenet? Van egyáltalán nem jelennek meg a listán a meghajtó?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nem, ez nem szerepel a meghajtó / eltávolítható ig után Van restarted az én-m pc minden egyes alkalommal. |
|
| |||
| |||
| Lépjünk be a számítógépet, és kattintson a lehetőségeket, és lehetővé teszi a cserélhető lemezt. |
|
| |||
| |||
| Kösz, számítógép lover786. De tudnál egy kicsit konkrétabb? Nincs a "választási lehetőségek" a számítógép, vagy ilyesmi, hogy "lehetővé teszi a cserélhető lemezeket. Én is ellenőrizték a számítógép "tulajdonságok" és a Control Panel-és a Device Manager, nem talál semmit, amely lehetővé teszi azt. |