פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 13 מאי 2008, 02:21
חבר קבוצת

היי, זו לא בעיה רצינית אבל זה מטריד אותי זה דבר יומיומי.

יש לי מקל USB 1GB זיכרון שבו אני משתמש כדי להעביר נתונים מהמחשב XP שלי שהוא מחובר לאינטרנט למחשב ויסטה שלי שאינו מחובר לאינטרנט.

כאשר אני תקע מקל הזיכרון שלי לתוך המחשב שלי ויסטה, שום דבר לא קורה ואני לא יכול לגשת אליו בכלל. אבל אם אני מחדש את המחשב ואת חבר אותו שוב זה עולה בסדר. אז בכל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני חייב להפעיל מחדש את המחשב. ובכל פעם מחדש את הגאדג 'טים שלי PC מנותקת הצידי שלי נעלם!

יש לך רעיונות איך לתקן את הדברים האלה בבקשה?
Old 13 במאי 2008, 08:02
קבוצת תורמים

מערכת מעוצבת היטב לא צריך לעשות הרבה רעש כאשר אתה מחבר משהו, ומה עם חלונות קופצים. האם אתה בטוח שזה לא פשוט לקבל את הכונן בלי הודעה? האם זה בכלל לא מופיעים ברשימה של הכוננים?

Old 13 מאי 2008, 08:54
חבר קבוצת

לא, זה לא מופיע תחת כוננים / אחסון נשלפים עד לאחר אני מחדש את המחשב כל הזמן שלי.
Old 18 מאי 2008, 02:18
חבר קבוצת

לכו אל המחשב שלי נוספות לחץ ולאפשר דיסקים נשלף.
Old 19 מאי 2008, 02:03
חבר קבוצת

תודה, המחשב lover786. אבל אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי?

אין "אפשרויות" מתחת המחשב או משהו כדי "לאפשר דיסקים נשלף '. אני גם בדק מתחת למחשב 'נכסים' ו בלוח הבקרה תחת מנהל ההתקנים, לא ניתן למצוא כל דבר כדי לאפשר את זה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.