mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Atminties kortelė USB & Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 13, 2008, 02:21
Narys

Default Atminties kortelė USB & Vista

Labas, tai nėra didelė problema, tačiau ji bugging man, nes jis kasdien dalykas.

Turiu USB 1GB atminties kortelę, kuri galiu naudoti duomenims perduoti nuo mano XP kuris yra prijungtas prie interneto, kad mano Vista "kompiuteryje, kuris nėra interneto ryšio.

When I plug My Memory Stick into my Vista PC, nieko neįvyksta, o aš negaliu prieiti prie visų. Bet jei aš iš naujo paleisti kompiuterį ir prijungti jį vėl jis pasirodo puikiai. Taigi kiekvieną kartą, kai norite naudoti ją turiu perkrauti kompiuterį. Ir kiekvieną kartą iš naujo paleisti kompiuterį Mano nuimamas dalykėlių iš mano šoninės dingti!

Any ideas, kaip išspręsti šiuos dalykus prašome?
Old Gegužė 13, 2008, 08:02
Donorų grupės

Gerai sukurta sistema neturėtų daryti daug triukšmo, kai Plug kažką su langų ir whatnot. Ar tikrai tai yra ne tik leisti vairuoti be laišką? Ar tai nėra rodomi visi į savo sąrašą diskus?

Old Gegužė 13, 2008, 08:54
Narys

Ne, tai nėra išvardytos diskai / išimamos laikymo iki po Aš vėl mano kompiuteryje, kiekvieną kartą.
Old Gegužė 18, 2008, 02:18
Narys

Eikite į "My Computer" ir paspauskite Funkcijos ir leidžia nuimamas diskas.
Old Gegužė 19, 2008, 02:03
Narys

Ačiū, kompiuterių lover786. Bet gal galėtumėte būti šiek tiek daugiau konkretaus?

Nėra "Options" Computer arba nieko "Enable nuimami diskai". Aš taip pat tikrinamas pagal kompiuterio "savybes" ir į Control Panel ir pagal Device Manager ", neįmanoma rasti ką nors ne visi jį įtraukti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ne darbo Memory Stick? Sayjod Drives & Removable Media 1 23 spalis 2009 09:45
Memory Stick neveikia djkcp Drives & Removable Media 8 19 vasaris 2009 15:02
Memory stick bloką? mctw Drives & Removable Media 1 18 rugsėjis 2008 17:14
Memory Stick "veikia vieną kompiuterį, bet ne kitų intellix Drives & Removable Media 3 2 spalis, 2007 15:52
Naujas "Memory Stick"! kooga Drives & Removable Media 4 Rugpjūtis 29, 2007 15:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.