![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, tai nėra didelė problema, tačiau ji bugging man, nes jis kasdien dalykas. Turiu USB 1GB atminties kortelę, kuri galiu naudoti duomenims perduoti nuo mano XP kuris yra prijungtas prie interneto, kad mano Vista "kompiuteryje, kuris nėra interneto ryšio. When I plug My Memory Stick into my Vista PC, nieko neįvyksta, o aš negaliu prieiti prie visų. Bet jei aš iš naujo paleisti kompiuterį ir prijungti jį vėl jis pasirodo puikiai. Taigi kiekvieną kartą, kai norite naudoti ją turiu perkrauti kompiuterį. Ir kiekvieną kartą iš naujo paleisti kompiuterį Mano nuimamas dalykėlių iš mano šoninės dingti! Any ideas, kaip išspręsti šiuos dalykus prašome? |
|
| |||
| |||
| Gerai sukurta sistema neturėtų daryti daug triukšmo, kai Plug kažką su langų ir whatnot. Ar tikrai tai yra ne tik leisti vairuoti be laišką? Ar tai nėra rodomi visi į savo sąrašą diskus?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ne, tai nėra išvardytos diskai / išimamos laikymo iki po Aš vėl mano kompiuteryje, kiekvieną kartą. |
|
| |||
| |||
| Eikite į "My Computer" ir paspauskite Funkcijos ir leidžia nuimamas diskas. |
|
| |||
| |||
| Ačiū, kompiuterių lover786. Bet gal galėtumėte būti šiek tiek daugiau konkretaus? Nėra "Options" Computer arba nieko "Enable nuimami diskai". Aš taip pat tikrinamas pagal kompiuterio "savybes" ir į Control Panel ir pagal Device Manager ", neįmanoma rasti ką nors ne visi jį įtraukti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ne darbo Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | 23 spalis 2009 09:45 |
| Memory Stick neveikia | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19 vasaris 2009 15:02 |
| Memory stick bloką? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18 rugsėjis 2008 17:14 |
| Memory Stick "veikia vieną kompiuterį, bet ne kitų | intellix | Drives & Removable Media | 3 | 2 spalis, 2007 15:52 |
| Naujas "Memory Stick"! | kooga | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 29, 2007 15:49 |
| Temos įrankiai | |
| |