![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, tas nav nopietna problēma, bet tas bugging mani kā tas ir ikdienas lieta. Man ir USB 1 GB atmiņas karti, kas man izmantot, lai pārsūtītu datus no sava XP datoru, kas ir savienots ar internetu, lai manu Vista datoru, kas nav internets savienots. Kad es plug manu Memory Stick manā Vista pc, nekas nenotiek, un es nevaru piekļūt vispār. Bet, ja es restartēt datoru un pievienojiet to atkal runa up fine. Tātad, katru reizi, kad es vēlos izmantot, man ir jārestartē pc. Un katru reizi, kad es restart pc manas noņemt sīkrīkus no mana Sidebar pazūd! Jebkuras idejas, kā novērst šīs lietas, lūdzu? |
|
| |||
| |||
| Labi izstrādātu sistēmu nedrīkst veikt trokšņu daudz, kad jūs plug kaut kas, ar logus un plauktiņš. Vai esat pārliecināts, ka tas nav tikai pieņemt vadīt bez ziņu? Vai tas neparādīsies visos savu sarakstu diskus?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Nē, tas nav uzskaitīti diski / noņemamās glabāšanas līdz pēc Man ir jāatsāk mana pc katru reizi. |
|
| |||
| |||
| Iet manā datorā un noklikšķiniet uz Opcijas un ļauj noņemams disks. |
|
| |||
| |||
| Paldies, datoru lover786. Bet vai jūs varētu būt nedaudz vairāk konkrēts jautājums? Nav 'options "zem dators vai neko", lai noņemams disks ". Esmu arī pārbauda saskaņā ar datoru "īpašības" un Control Panel, un saskaņā Device Manager, nevaru atrast kaut ko, kas ļautu. |