![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, to nie jest poważny problem, ale to podsłuch mnie jak to jest codziennie rzeczy. Mam USB 1GB memory stick, którego używam do przesyłania danych z komputera XP, który jest podłączony do Internetu, aby moja Vista PC, który nie jest podłączony do Internetu. When I plug my memory stick w moim komputerze Vista, nic się nie dzieje i nie ma dostępu do it at all. Ale jeśli uruchom ponownie komputer i podłącz ją ponownie pojawia się ona w porządku. Za każdym razem chcę go użyć muszę uruchomić ponownie komputer. I za każdym razem ponownie uruchomić komputer moje oderwane gadżety od paska bocznego zniknąć! Wszelkie pomysły, jak rozwiązać te sprawy proszę? |
|
| |||
| |||
| Dobrze zaprojektowany system nie powinien zarabiać dużo hałasu po podłączeniu coś z okienka i etażerka. Czy na pewno nie jest to tylko przyjęcie jazdę bez wiadomość? Czy to w ogóle nie pojawiają się na liście dysków?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nie, to nie jest wymienione w dyski / wymienny nośnik danych do po Mam zaczęty na nowo mój pc za każdym razem. |
|
| |||
| |||
| Przejdź do Mój komputer i kliknij polecenie Opcje i włącz dysków wymiennych. |
|
| |||
| |||
| Dzięki temu, komputer lover786. Ale można być trochę bardziej konkretnego? Nie ma "Opcje" pod komputer lub cokolwiek "Włącz dysków wymiennych. Ja również sprawdzana w komputerze "właściwości" w Panelu sterowania i na Menedżera urządzeń, nie może znaleźć cokolwiek na jej urzeczywistnieniu. |
![]() |
|
| Zakładki |