menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

Thread Tools
Old 13. mája 2008, 02:21
Člen Skupina

Default USB Memory Stick & Vista

Ahoj, to nie je vážny problém, ale je to odpočúvanie mi, ako je to každodenný vec.

Mám USB 1GB pamäťovú kartu Memory Stick, ktoré môžem použiť na prenos dát z mojej XP počítača, ktorý je pripojený k internetu, aby moje Vista počítača, ktorý nie je pripojený k internetu.

When I plug my pamäťovú kartu do môjho PC Vista, nič sa nedeje a já nemôže prístup je vo všetkých. Ale keď som reštartovať počítač a vložte ju znova dôjde až v poriadku. Takže zakaždým, keď chcem používať ho musím reštartovať PC. A zakaždým som reštartovať PC môj detašovaných gadgets z môjho Bočný panel zmizne!

Akékoľvek nápady, ako sa tyhle veci opraviť, prosím?
Old 13. mája 2008, 08:02
Darcu Skupina

Dobre navrhnutý systém by nemala mať veľa hluku, keď plug niečo, s okien a ktovie čo ešte. Ste si istí, že to nie je len o prijatí na jednotku bez správy? Má to vôbec neobjaví v zozname disky?

Old 13. mája 2008, 08:54
Člen Skupina

Nie, nie je uvedená v disky / odnímatelný ukladanie do po Musím reštartovať počítač zakaždým.
Old 18. mája 2008, 02:18
Člen Skupina

Choď do svojho počítača a kliknite na možnosti a umožniť výmenné disky.
Old 19. mája 2008, 02:03
Člen Skupina

Vďaka, počítače lover786. Ale mohol by ste byť trochu konkrétnejší?

Neexistuje 'možnosti' pod počítač alebo nič 'umožnila výmenné disky'. Som tiež skontrolovať pod počítač 'Vlastnosti' a v ovládacom paneli a pod Device Manager, nemôže nájsť vôbec nič, aby mohol.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Mimo pracovnej Memory Stick? Sayjod Drives & Removable Media 1 23.října 2009 09:45
Memory Stick nefunguje djkcp Drives & Removable Media 8 19. február 2009 15:02
Memory Stick bloku? mctw Drives & Removable Media 1 18. September 2008 17:14
Memory Stick pracuje v jednom PC, ale nie ostatné intellix Drives & Removable Media 3 2. októbra 2007 15:52
Nová karta Memory Stick! köögi Drives & Removable Media 4 29 august 2007 15:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.