![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, to nie je vážny problém, ale je to odpočúvanie mi, ako je to každodenný vec. Mám USB 1GB pamäťovú kartu Memory Stick, ktoré môžem použiť na prenos dát z mojej XP počítača, ktorý je pripojený k internetu, aby moje Vista počítača, ktorý nie je pripojený k internetu. When I plug my pamäťovú kartu do môjho PC Vista, nič sa nedeje a já nemôže prístup je vo všetkých. Ale keď som reštartovať počítač a vložte ju znova dôjde až v poriadku. Takže zakaždým, keď chcem používať ho musím reštartovať PC. A zakaždým som reštartovať PC môj detašovaných gadgets z môjho Bočný panel zmizne! Akékoľvek nápady, ako sa tyhle veci opraviť, prosím? |
|
| |||
| |||
| Dobre navrhnutý systém by nemala mať veľa hluku, keď plug niečo, s okien a ktovie čo ešte. Ste si istí, že to nie je len o prijatí na jednotku bez správy? Má to vôbec neobjaví v zozname disky?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nie, nie je uvedená v disky / odnímatelný ukladanie do po Musím reštartovať počítač zakaždým. |
|
| |||
| |||
| Choď do svojho počítača a kliknite na možnosti a umožniť výmenné disky. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, počítače lover786. Ale mohol by ste byť trochu konkrétnejší? Neexistuje 'možnosti' pod počítač alebo nič 'umožnila výmenné disky'. Som tiež skontrolovať pod počítač 'Vlastnosti' a v ovládacom paneli a pod Device Manager, nemôže nájsť vôbec nič, aby mohol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mimo pracovnej Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | 23.října 2009 09:45 |
| Memory Stick nefunguje | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19. február 2009 15:02 |
| Memory Stick bloku? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18. September 2008 17:14 |
| Memory Stick pracuje v jednom PC, ale nie ostatné | intellix | Drives & Removable Media | 3 | 2. októbra 2007 15:52 |
| Nová karta Memory Stick! | köögi | Drives & Removable Media | 4 | 29 august 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |