мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

УСБ Меморы Стицк & Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. мај 2008, 02:21
Мембер Гроуп

Default УСБ Меморы Стицк & Виста

Хи, ово није озбиљан проблем али буггинг ме као да је дневни ствар.

Имам УСБ Стицк 1ГБ меморије која се користи за пренос података са мог КСП рачунар који је повезан на интернет на мој Видик рачунар који није прикључен интернету.

Кад сам конектор мој "меморы стицк у мој Видик рачунар, ништа се не дешава и не могу му приступити на све. Али ако ја поново покрените рачунар и прикључите га поново га долази добро. Дакле, сваки пут када желим да га користите и морати да поново покренете рачунар. И сваки пут кад рестартујете рачунар моје издвојено гаџета са моје бочне нестати!

Било које идеје како да решите ове ствари молим вас?
Old 13 сви 2008, 08:02
Донаторска Група

Добро осмишљен систем не би требало да много буке када укључите у нешто, са искачућих прозора и шта све не. Јесте ли сигурни да то није само прихватање диск без поруку? Да ли га уопште не појављује на листи дискова?

Old 13. мај 2008, 08:54
Мембер Гроуп

Не, није наведен под дискове / Ремовабле Стораге док након Имају мој пц рестартује сам сваки пут.
Old 18. мај 2008, 02:18
Мембер Гроуп

Иди у Мы Цомпутер и изаберите опције и омогућити преносивим дисковима.
Old 19. мај 2008, 02:03
Мембер Гроуп

Хвала, рачунар ловер786. Али, може ли бити мало прецизнији?

Не постоји "опције" испод рачунар или ништа да "омогуће преносивим дисковима. Ја сам такође проверити под рачунара "особине" и у Цонтрол Панел и под Девице Манагера, не могу наћи ништа на све то омогућити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нон Рад Меморы Стицк ™? Саыјод Дривес & Измјењиви медији 1 23. Окт 2009 09:45
Меморы Стицк Нот Уоркинг дјкцп Дривес & Измјењиви медији 8 19 фебруар 2009 15:02
Меморы Стицк блок? мцту Дривес & Измјењиви медији 1 18. сеп 2008 17:14
Меморы стицк ради на једном рачунару, али не и остале интелликс Дривес & Измјењиви медији 3 2 октобар 2007 15:52
Нови Меморы Стицк! коога Дривес & Измјењиви медији 4 29 аугуст 2007 15:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц