менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

USB Memory Stick & Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default USB Memory Stick & Vista

Привіт, це не є серйозною проблемою, але це давало мені спокою, тому що це щоденна річ.

У мене є USB 1GB Memory Stick, який я використовую для передачі даних з комп'ютера XP, який підключений до Інтернету, щоб мої Vista PC, не підключені до інтернету.

Коли я підключений пам'яті в моєму комп'ютері Vista, нічого не відбувається, і я не можу до нього доступ на всіх. Але якщо я перезавантажте комп'ютер і підключіть його знову справа доходить до штрафу. Так що кожен раз, коли я хочу використовувати це я, щоб перезавантажити комп'ютер. І щоразу перезавантажити комп'ютер мої окремі гаджети від бічної панелі зникне!

Будь-які ідеї, як виправити ці речі будь ласка?
Old
Донор групи

Добре спроектована система не повинна робити багато шуму, коли ви підключаєте щось, спливаючі повідомлення і ще багато чого. Ви впевнені, що це не просто прийняття диска без вести? Хіба він не з'являється взагалі у списку дисків?

Old
Член групи

Ні, що не увійшли до диски / знімні носії, поки після Я відновили комп'ютері кожного разу.
Old
Член групи

Увійдіть до "Мій комп'ютер" і виберіть команду Параметри та дозволити знімні диски.
Old
Член групи

Спасибо, комп'ютер lover786. Не могли б Ви бути трохи більш конкретним?

Існує не "Настройки" в розділі Комп'ютер або нічого "Увімкнути знімні диски. Я також перевірив по комп'ютеру "Властивості" і в панелі управління і під диспетчері пристроїв, що не можуть знайти взагалі нічого, щоб включити його.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Непрацюючі Memory Stick? Sayjod Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 23 жовтня 2009 09:45
Memory Stick не працює djkcp Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 19 лютого 2009 15:02
Пам'ять дотримуватися блок?? mctw Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 18 вересня 2008 17:14
Пам'ять дотримуватися працює в одному ПК, але не інші intellix Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 2 жовтня 2007 15:52
Нові Memory Stick! kooga Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 29 серпня 2007 15:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.