![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, це не є серйозною проблемою, але це давало мені спокою, тому що це щоденна річ. У мене є USB 1GB Memory Stick, який я використовую для передачі даних з комп'ютера XP, який підключений до Інтернету, щоб мої Vista PC, не підключені до інтернету. Коли я підключений пам'яті в моєму комп'ютері Vista, нічого не відбувається, і я не можу до нього доступ на всіх. Але якщо я перезавантажте комп'ютер і підключіть його знову справа доходить до штрафу. Так що кожен раз, коли я хочу використовувати це я, щоб перезавантажити комп'ютер. І щоразу перезавантажити комп'ютер мої окремі гаджети від бічної панелі зникне! Будь-які ідеї, як виправити ці речі будь ласка? |
|
| |||
| |||
| Добре спроектована система не повинна робити багато шуму, коли ви підключаєте щось, спливаючі повідомлення і ще багато чого. Ви впевнені, що це не просто прийняття диска без вести? Хіба він не з'являється взагалі у списку дисків?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ні, що не увійшли до диски / знімні носії, поки після Я відновили комп'ютері кожного разу. |
|
| |||
| |||
| Увійдіть до "Мій комп'ютер" і виберіть команду Параметри та дозволити знімні диски. |
|
| |||
| |||
| Спасибо, комп'ютер lover786. Не могли б Ви бути трохи більш конкретним? Існує не "Настройки" в розділі Комп'ютер або нічого "Увімкнути знімні диски. Я також перевірив по комп'ютеру "Властивості" і в панелі управління і під диспетчері пристроїв, що не можуть знайти взагалі нічого, щоб включити його. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Непрацюючі Memory Stick? | Sayjod | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 23 жовтня 2009 09:45 |
| Memory Stick не працює | djkcp | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 19 лютого 2009 15:02 |
| Пам'ять дотримуватися блок?? | mctw | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 18 вересня 2008 17:14 |
| Пам'ять дотримуватися працює в одному ПК, але не інші | intellix | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 2 жовтня 2007 15:52 |
| Нові Memory Stick! | kooga | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 29 серпня 2007 15:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |