![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто качват на SEAGATE Barracuda 500GB 7200,10 16MB SATA2 диск заедно с Vantec NexStar 3 eSATA заграждение. В устройството работи и е признато и аз бях в състояние да форматирате го обаче моя компютър само ще признае, че с помощта на USB 2 порт. Аз трябваше да се използва, включени SATA към eSATA скоба като моята система не разполагат с действащ eSATA порт. Аз бях пристрастен на eSATA кабела, който дойде с заграждение, но това не е комуникацията между диска и дънната платка. Аз не съм много сигурен какво трябва или иначе аз мога да направя. Имам SATA твърди дискове, инсталирани в системата (4 от 6 SATA слотове са вече заети), така всичко, което направи беше предприеме следващата налични слота. За да се изясни това, което вече са инсталирани: 1 WD 36.7gb 10000 RPM Raptor (OpSYs шофиране) SATA 2x WD 74.8gb 10000 RPM Raptor раиран масив RAID 0 (Данни шофиране) SATA 1 WD "MyBook" 250gb външен HD 1 SEAGATE 500gb Barracuda 7200,10 SATA в Vantec NexStar 3 eSATA-способни заграждение THIS IS THE NEW DRIVE MSI K8N Diamond Plus дънни платки (което изглежда да има 6 SATA слотове) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA д-GeForce 7900 GT KO SLI-конфигуриран видео карти Бих ценят други коментари или предложения. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така накратко устройството работи чрез USB, но не и когато се включи директно в дънната платка?
| |||
| |||
| Да. Тя работи в USB, но не в SATA режим. Аз съм се чудех дали последните 2 SATA портове на УС са активни или не. Аз не съм компютър съветникът от всеки участък на въображението и се чудех какво трябва да направя, за да се получи това нещо работи. |
|
| |||
| |||
| Очевидно се уверете, че тя е сила, както и SATA данни водят включен инча Опитайте се търси в BIOS за всякакви възможности за включване на други канали. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ESATA и USB проблеми за 1TB Външен Hd | Paul4763 | Дискове & сменяемите носители | 7 | 3-ти септември 2009 10:26 |
| Интермитентен Загуба на eSATA външен твърд диск | Myles O2L | Дискове & сменяемите носители | 2 | 10 Юли 2009 20:07 |
| Можеш ли да Завийте на ESATA Drive След стартиране Up и все още Conect IT? Hot-суап ESATA? | sthycb | Дискове & сменяемите носители | 2 | 8 юли 2009 18:38 |
| Какво заграждение може да се получи информация за това 1,8 "HDD? | HelpMe | Дискове & сменяемите носители | 1 | 9 юни 2009 02:33 |
| Инсталиране на eSata HDD (но не работи) | Sheepdisease | Дискове & сменяемите носители | 10 | 24 Jan 2009 14:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |