![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen jsem zvedl jeden Seagate Barracuda 500GB 7200.10 16MB SATA2 disk spolu s Vantec NexStar 3 ESATA kabiny. Pohon funguje, je uznávaný a byl jsem schopen formátu je však můj počítač bude pouze rozpoznat pomocí USB 2 port. Musel jsem použít přiložený SATA na ESATA závorka jako můj systém nemá stávající ESATA port. I've zahnutý do ESATA kabel, který přišel s kabině, ale neexistuje žádná komunikace mezi mechaniky a základní desky. Já nejsem příliš jistý, co jiného bych měl nebo mohl udělat. Mám SATA pevných disků nainstalovaných v mém systému (4 ze 6 SATA sloty jsou již obsazena), takže vše, co jsem udělala, bylo mít k dispozici vedle slotu. Aby bylo jasnější, co již mám nainstalovány: 1 WD Raptor 36.7GB. 10.000 RPM (OpSYs disku) SATA 2x WD Raptor 74,8gigabajt 10.000 RPM Pruhované pole RAID 0 (Data disku) SATA 1 WD "MyBook" 250gigabajt externí HD 1 Barracuda 7200.10 Seagate 500GB SATA v Vantec NexStar 3 ESATA-schopný kabiny Toto je nová DRIVE MSI K8N Diamond Plus desce (což se zdá 6 SATA sloty) 2 GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-nakonfigurováno video karty Já bych ocenil jakékoliv připomínky či náměty. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže ve zkratce mechaniky pracuje přes USB, ale není-li připojen přímo do základní desky?
| |||
| |||
| Ano. Pracuje v USB, ale ne v SATA režimu. Já jsem přemýšlela, pokud v posledních 2 SATA porty na MB jsou aktivní nebo ne. Nejsem počítačový průvodce by JAKÝMKOLI úsek představivost a přemýšlel jsem, co musím udělat pro to, aby si tuto věc funguje. |
|
| |||
| |||
| Pochopitelně se ujistili, že má sílu, stejně jako SATA data vést zazátkovaný palců Zkuste hledat v BIOSu pro jakékoliv možnosti obrátit se na jiných kanálech. |