![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά διάλεξε έναν Seagate Barracuda 500GB 7.200,10 16MB SATA2 δίσκο μαζί με ένα Vantec NexStar 3 eSATA περίβλημα. Η μονάδα λειτουργεί, είναι αναγνωρισμένη και ήμουν σε θέση να διαμορφώσετε Πάντως, ο υπολογιστής θα αναγνωρίσει μόνο χρησιμοποιώντας τη θύρα USB 2. Έπρεπε να το χρησιμοποιήσετε για να συμπεριληφθεί SATA eSATA bracket όπως το σύστημά μου δεν είχε μια υπάρχουσα θύρα eSATA. Έχω αγκύλος μέχρι το eSATA καλώδιο που ήρθε με το περίβλημα, αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του δίσκου και τη μητρική πλακέτα. Δεν είμαι πολύ σίγουρος τι άλλο θα πρέπει ή μπορεί να κάνει. Έχω SATA σκληρούς δίσκους εγκατασταθεί στο σύστημά μου (4 από τα 6 SATA slots είναι ήδη κατειλημμένες) οπότε όλες οι έκανα ήταν λάβει το επόμενο διαθέσιμο χρόνο χρήσης. Για να διευκρινιστεί αυτό που ήδη έχουν εγκατασταθεί: 1 WD 36.7gb 10000 RPM RAPTOR (OpSYs οδήγησης) SATA 2x WD 74.8gb 10000 RPM RAPTOR διαγραμμισμένοι συστοιχία RAID 0 (Data οδήγησης) SATA 1 WD "MyBook" 250GB External HD 1 Seagate Barracuda 500GB SATA 7200,10 σε ένα Vantec NexStar 3 eSATA-περίβλημα ικανό THIS IS THE NEW DRIVE MSI K8N Diamond Plus μητρική πλακέτα (το οποίο φαίνεται να έχει 6 SATA slots) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM ΕΒΓΑ e-GeForce 7900 GT KO SLI-ρυθμιστεί κάρτες Είχα εκτιμώ οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι, με λίγα λόγια η μονάδα λειτουργεί μέσω USB, αλλά όταν δεν συνδεθεί κατευθείαν στην μητρική πλακέτα;
| |||
| |||
| Ναι. Εργάζεται σε USB αλλά δεν το SATA mode. Είμαι αναρωτιούνται αν τα τελευταία 2 SATA θύρες του MB είναι ενεργό ή μη. «Δεν είμαι μάγος από υπολογιστή καθόλου και διερωτώμαι τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε αυτό το πράγμα λειτουργεί. |
|
| |||
| |||
| Προφανώς να βεβαιωθείτε ότι έχει την εξουσία, καθώς και τα στοιχεία που οδηγούν SATA βουλώνονται in. Προσπαθήστε να αναζητούν στο BIOS για τυχόν επιλογές για την ενεργοποίηση των άλλων καναλιών. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ESATA και USB Προβλήματα για 1TB Εξωτερικός σκληρός | Paul4763 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 3 Σεπτεμβρίου 2009 10:26 |
| Διακεκομμένος Απώλεια eSATA εξωτερικό σκληρό δίσκο | Myles O2L | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 10 Ιουλ 2009 20:07 |
| Can You Turn σε ESATA Drive Μετά Boot Up Ακόμα και Conect It? Hot-swap ESATA; | sthycb | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 8 Ιουλ 2009 18:38 |
| Τι μπορώ να πάρω περίβλημα για αυτό το 1.8 "HDD; | HelpMe | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 9 Ιουν 2009 02:33 |
| Εγκατάσταση eSata HDD (αλλά δεν λειτουργεί) | Sheepdisease | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 24 Ιαν 2009 14:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |