![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Upravo sam pokupila jedan SEAGATE BARRACUDA 500GB 7.200,10 16MB SATA2 pogon uz Vantec NexStar 3 eSATA ograde. Funkcionira i voziti se priznaje i sam bio u mogućnosti to format Međutim, računalo će se samo prepoznati ga koristeći USB 2 port. Morao sam koristiti uključene SATA na eSATA zagrada kao moj sistem nije imala postojeću eSATA port.
Sam zakačen na eSATA kabel koji ste dobili s ograde, ali ne postoji komunikacija između pogona i matične ploče. Nisam previše sigurni što drugo treba ili može učiniti. Imam SATA hard diskove instalirati u moj sistem (4 od 6 SATA utora su već zauzete), pa sve sam bio uzeti sljedeći dostupan utor. Da pojasnimo što sam već imate instaliran: 1 WD Raptor 36.7gb 10000 RPM (OpSYs pogon) SATA 2x WD Raptor 74.8gb 10000 RPM prugasta RAID polje 0 (Data disk) SATA 1 WD "MyBook" 250GB vanjski HD 1 SEAGATE BARRACUDA 7.200,10 SATA 500gb u Vantec NexStar 3 eSATA-sposoban ograde To je NOVO DRIVE MSI K8N Diamond Plus matične ploče (koji je izgleda imati 6 SATA utora) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO-SLI konfiguriranih video kartice Htio Cijenimo komentare ili sugestije. Hvala! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tako je u kratkom pogon radi preko USB, ali ne i kada je priključen izravno na matičnu ploču?
|
|||
|
|||
|
Da. Ona radi u USB ali ne u SATA modu. Ja sam zadivljen ako je zadnja 2 SATA portova na MB su aktivne ili ne. Nisam računala na bilo koji čarobnjak protežu od mašte i sam pitate što trebam učiniti da se ovo radi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Očito pobrinite se da ima moć, kao i SATA data lead in priključen
Probaj u BIOS-u potrazi za bilo koje opcije za uključivanje drugih kanala. |