kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Vantec eSATA zárt kérdés

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 11 2007, 07:52
Új tag Csoport

Default Vantec eSATA zárt kérdés

Én csak felvette a Seagate Barracuda 500GB 7200,10 16MB SATA2 meghajtó együtt Vantec Nexstar 3 eSATA zárt. A meghajtó dolgozik, és felismerte, és tudtam, hogy formázható azonban a számítógépet csak akkor ismeri fel az USB 2 port. Volt, hogy a bele a SATA eSATA bracket ahogy rendszer nem egy már létező eSATA port.

Már hajlott az eSATA kábel, hogy eljött az a kamra, de nincs kommunikáció a meghajtó és az alaplap. Én nem is arról, mi mást, vagy én tehetek. Van SATA merevlemezeket telepített rendszerbe (4 a 6 SATA résidőket már occupied) így én is meg a következő rendelkezésre álló nyílásba.

Tisztázni, hogy milyen már van telepítve:

1 WD Raptor 36.7gb 10000 RPM (OpSYs meghajtó) SATA
2x WD Raptor 74.8gb 10000 RPM Csíkos tömb RAID 0 (Data meghajtó) SATA
1 WD "MyBook" 250GB külső HD
1 Seagate Barracuda 500GB SATA 7200,10 egy Vantec Nexstar 3 eSATA-képes kamra Ez az új DRIVE

MSI K8N Diamond Plus alaplap (amely úgy tűnik, hogy 6 SATA slots)
2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM
eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-konfigurálásával videokártyák

I'd appreciate észrevételeket, illetve javaslatokat.

Köszönöm!
Old Augusztus 12 2007, 04:44
Administrator Group

Tehát egyszóval a meghajtó működik USB-n keresztül, de nem akkor, ha csatlakoztatva közvetlenül az alaplap?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 12 2007, 15:06
Új tag Csoport

Igen. Úgy működik, de nem az USB SATA módot. Én vagyok kíváncsi, ha az utolsó 2 SATA port az MB aktív, vagy sem. Nem vagyok egy számítógép mágus bármilyen stretch a képzelet és kíváncsi vagyok, mit kell tennem, hogy ez a dolog működik.
Old Augusztus 12 2007, 15:20
Administrator Group

Természetesen arról, hogy a hatalom, valamint a SATA csatlakoztatva adatokat vezet be

Próbálja ki, mintha a BIOS-ban minden olyan lehetőségek, hogy bekapcsolja a másik csatornára.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.