![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak felvette a Seagate Barracuda 500GB 7200,10 16MB SATA2 meghajtó együtt Vantec Nexstar 3 eSATA zárt. A meghajtó dolgozik, és felismerte, és tudtam, hogy formázható azonban a számítógépet csak akkor ismeri fel az USB 2 port. Volt, hogy a bele a SATA eSATA bracket ahogy rendszer nem egy már létező eSATA port. Már hajlott az eSATA kábel, hogy eljött az a kamra, de nincs kommunikáció a meghajtó és az alaplap. Én nem is arról, mi mást, vagy én tehetek. Van SATA merevlemezeket telepített rendszerbe (4 a 6 SATA résidőket már occupied) így én is meg a következő rendelkezésre álló nyílásba. Tisztázni, hogy milyen már van telepítve: 1 WD Raptor 36.7gb 10000 RPM (OpSYs meghajtó) SATA 2x WD Raptor 74.8gb 10000 RPM Csíkos tömb RAID 0 (Data meghajtó) SATA 1 WD "MyBook" 250GB külső HD 1 Seagate Barracuda 500GB SATA 7200,10 egy Vantec Nexstar 3 eSATA-képes kamra Ez az új DRIVE MSI K8N Diamond Plus alaplap (amely úgy tűnik, hogy 6 SATA slots) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-konfigurálásával videokártyák I'd appreciate észrevételeket, illetve javaslatokat. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tehát egyszóval a meghajtó működik USB-n keresztül, de nem akkor, ha csatlakoztatva közvetlenül az alaplap?
| |||
| |||
| Igen. Úgy működik, de nem az USB SATA módot. Én vagyok kíváncsi, ha az utolsó 2 SATA port az MB aktív, vagy sem. Nem vagyok egy számítógép mágus bármilyen stretch a képzelet és kíváncsi vagyok, mit kell tennem, hogy ez a dolog működik. |
|
| |||
| |||
| Természetesen arról, hogy a hatalom, valamint a SATA csatlakoztatva adatokat vezet be Próbálja ki, mintha a BIOS-ban minden olyan lehetőségek, hogy bekapcsolja a másik csatornára. |