![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני פשוט לאסוף א Seagate Barracuda 500GB 7200,10 16MB SATA2 הכונן יחד עם Vantec NexStar 3 eSATA צרוף. הכונן עבודות מוכרת ואני הצליח לעצבו עם זאת, המחשב שלי רק לזהות אותו באמצעות יציאת USB 2. הייתי צריך להשתמש כללה SATA ל eSATA כמו כן המערכת שלי לא היתה קיימת יציאת eSATA.
אני כבר תפוס את כבל eSATA שהגיעו עם חצר אבל אין תקשורת בין הכונן לבין לוח האם. אני גם לא בטוח מה עוד אני צריך או יכול לעשות. יש לי SATA כוננים קשיחים להתקין את המערכת (4 של 6 משבצות SATA כבר תפוס) אז כל מה שעשיתי היה לקחת את משבצת הבא זמין. כדי לברר מה יש לי כבר מותקן: 1 WD 36.7gb 10,000 RPM Raptor (OpSYs כונן) SATA 2x WD 74.8gb 10,000 RPM Raptor מרוצע מערך RAID 0 (נתונים לכונן) SATA 1 WD "MyBook" 250GB חיצוני HD 1 Seagate 500gb Barracuda 7200.10 SATA בתוך Vantec NexStar-3 eSATA מסוגל קרפיף זהו כונן חדש MSI K8N Diamond Plus לוח האם (אשר לכאורה יש 6 SATA משבצות) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO-SLI מוגדר כרטיסי וידאו אני מעוניינת להעריך לך תגובות או הצעות. תודה! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אז בקיצור הכונן עובד דרך USB, אבל לא כאשר פקוק ישירות לתוך לוח האם?
|
|||
|
|||
|
כן. זה עובד ב USB אבל לא SATA מצב. אני תוהה אם האחרון 2 יציאות SATA על MB פעילים או לא. אני לא אשף של כל מחשב של למתוח את הדמיון ואת AM תוהה מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הדבר הזה עובד.
|
|
|
|||
|
|||
|
כמובן לוודא שהוא הכוח וכן נתונים SATA להוביל למערכת פקוק
נסה להסתכל ב-BIOS עבור כל אפשרות להפעיל את הערוצים האחרים. |