![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I just picked up "Seagate Barracuda 500GB 7.200,10 16MB SATA2 diske kartu su Vantec NexStar 3 eSATA aptvarą. Vairuoti darbus ir yra pripažinta ir galėjau jį reikia formatuoti Tačiau mano kompiuteris bus pripažinti tik jį naudojant USB 2 uoste. Man teko naudotis įtraukti į SATA eSATA skliaustai kaip mano sistema neturi galiojančių eSATA port. Aš užsikabinęs eSATA kabeliu, kuris atėjo su aptvarą bet nėra tarp disko ir Portatiles komunikacijos. Nesu labai tikras, ką dar turėčiau arba gali padaryti. Turiu SATA įrengtas Mano sistema (4 iš 6 SATA laiko tarpsniai yra already occupied) taigi viskas, ką aš padariau buvo priimti kitą turimą lizdą. Siekiant paaiškinti, ką aš jau yra įdiegta: 1 DD 36.7gb 10.000 RPM Raptor (Opsys diskas) SATA 2x WD 74.8gb 10.000 RPM Raptor Striped masyvo RAID 0 (Duomenys diske) SATA 1 DD "MyBook" 250GB išorinis HD 1 Seagate 500GB Barracuda 7.200,10 SATA Vantec NexStar 3 eSATA-gali aptvarą Tai naujas DRIVE MSI K8N Diamond Plus "plokštę (kuri, atrodo, SATA, 6 vieta) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM EVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI konfigūracija vaizdo plokštės Aš už visas pastabas ir pasiūlymus. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi trumpai tariant diskas veikia per USB, bet ne tada, kai prijungtas tiesiai į pagrindinę plokštę?
| |||
| |||
| Taip. Jis veikia USB, bet ne SATA režimą. Man įdomu, jei paskutines 2 SATA uostų MB yra aktyvus ar ne. Nesu kompiuterių vedlį BET ruože vaizduotę ir man įdomu, ką reikia daryti norint gauti tai, ką dirbti. |
|
| |||
| |||
| Akivaizdu, įsitikinkite, kad jis turi teisę taip pat SATA duomenų švino prijungtas in Bandykite ieškoti iš bet parinkčių BIOS įjungti kitus kanalus. |