![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko palielinājies Seagate Barracuda 500GB 7200,10 16MB SATA2 vadīt kopā ar Vantec NexStar 3 eSATA kamerā. Vadīt darbu un ir atzīts un man bija iespēja formatēt tā tomēr mana datora tikai atzīst to, izmantojot USB 2 portu. Man bija jāizmanto iekļauts SATA to eSATA bracket kā mana sistēma nav pašreizējās eSATA ports. Esmu līks līdz eSATA kabelis, kas nāca ar norobežojumu, bet to nav starp diska un mātesplates komunikāciju. Es neesmu pārāk pārliecināts Ko vēl man vajadzētu, vai nevar darīt. Man ir SATA cietais disks uzstādīts manas sistēmas (4 no 6 SATA laika nišu already occupied) so visu es darīju bija ņemt nākamo pieejamo laika nišu. Lai precizētu, kādas man jau ir uzstādīta: 1 WD 36.7gb 10.000 RPM Raptor (OpSYs drive) SATA 2x WD 74.8gb 10.000 RPM Raptor Striped Array RAID 0 (Data drive) SATA 1 WD "MyBook" 250GB ārējais HD 1 Seagate 500GB BARRACUDA 7200.10 PATA in Vantec NexStar 3 eSATA spējīgo kameras THIS IS NEW DRIVE MSI K8N Diamond Plus motherboard (kas, šķiet, ir 6 SATA slots) 2gb Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-konfigurēta video kartes I'd appreciate any komentārus vai ierosinājumus. Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad īsumā vadīt darbus caur USB, bet ne tad, kad pieslēgts tieši mātesplatē?
| |||
| |||
| Jā. Tas darbojas USB, bet ne SATA režīmā. Man jautājums, ja pēdējās 2 SATA ports uz MB ir aktīva vai ne. Es neesmu dators vedni kāda piekrastes iztēli un esmu jautājums, kas man jādara, lai saņemtu šī lieta strādā. |
|
| |||
| |||
| Protams, pārliecinieties, vai tā ir pilnvarota, kā arī SATA datu svina plugged in Mēģiniet pievēršot jebkuru iespēju BIOS, lai ieslēgtu citus kanālus. |
![]() |
|
| Bookmarks |